2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه زن کارمند خوبه بهم برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 58 پست
عزیزم کلمه به کلمه حرفاتو بهشون باور دارم و بهش گفتم همینا رو. آخرش گفت بسه دیگه حوصلم سر رفت می‌خوا ...

توهم بگو منم حوصلم سر رفت رفتم بیرون غذا نپختم حوصلم سر رفت نمیخوام باهات بخوابم میخوام فیلم ببینم حوصلم سر رفت میخوام طلاق بگیرم برم با خواستگار قبلیم که نظرش این بود زن نباید کار کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توهم بگو منم حوصلم سر رفت رفتم بیرون غذا نپختم حوصلم سر رفت نمیخوام باهات بخوابم میخوام فیلم ببینم ح ...

خیلی خوشم میاد از حرفات. حالمو بهتر می‌کنه حرفات دخترررر

من با یکی بودم ادعا پولداریش میشد نمیذاشت اصلا خرج کنم بعد کم کم شروع کرد منت گذاشتن درصورتی که منم به همون اندازه هدیه بهش دادمو جبران کرده بودم اخرشم گف زن باید خرج کنه 😐 بابا این ادما خیلی بدبختو گدا صفتن فقط مشامشوم بو پول میشنوه دست خودشونم نیس عقده دارن

توهم بگو منم حوصلم سر رفت رفتم بیرون غذا نپختم حوصلم سر رفت نمیخوام باهات بخوابم میخوام فیلم ببینم ح ...

یه دوست جدید هم پیدا کرده. احساس میکنم اونم بهش خط میده. جدیدا زیاد دروغ میگه بهم. 

من با یکی بودم ادعا پولداریش میشد نمیذاشت اصلا خرج کنم بعد کم کم شروع کرد منت گذاشتن درصورتی که منم ...

وااای اینم اینجوریه ها بخدا، بازم تو شانس آوردی ازدواج نکردی باهاش. الان حساب مخفیانه دارم، پولهامو میریزم توی اون حساب. طلا خریدم مخفیانه. والا اینجور مردی حقشه ازش پنهانکاری کنم. من خییییلی روراست بودما، اما وقتی ازم سواستفاده می‌کنه و به چشمش هم نمیاد ، مجبورم پنهان کنم.

وااای اینم اینجوریه ها بخدا، بازم تو شانس آوردی ازدواج نکردی باهاش. الان حساب مخفیانه دارم، پولهامو ...

اره دقیقا همینه من چند بار بزور نذاشتم حساب کنه اواخر دیگ مینشست تو ماشین میگف تو برو بگیر بیا😐😂 بخدا خندم از عصبیه

باورت میشه من اگه مجرد بودم، الان میلیاردر بودم؟ انگیزمو واسه تلاش کردن از بین برده. همش با خودم میگم پیشرفت کنم که چی بشه؟ که این آقا راحت خرج کنه؟ حرفشم اینه که زندگی مشترک مال هردومونه. مگه ظرف شستن مال هردومونه که پول درآوردن هم مال هردومون باشه

اره دقیقا همینه من چند بار بزور نذاشتم حساب کنه اواخر دیگ مینشست تو ماشین میگف تو برو بگیر بیا😐😂 ب ...

غلط کرده. بهش فکرنکن . خداروشکر از شرش خلاص شدی. اینا فقط دنبال عابربانکن. اصلا من فکرمی‌کنم فمنیست رو هم مردها به وجود آوردن که راحت بشن از پول درآوردن.

باورت میشه من اگه مجرد بودم، الان میلیاردر بودم؟ انگیزمو واسه تلاش کردن از بین برده. همش با خودم میگ ...

بگو باشه هروقت خوابیدی بهم باسن دادی ظرفارم شستی جارو زدی غذا پختی نوبتی منم نوبتی پول میدمت بنظرم کاملا منطقیه اگه اهل عدالته اینم توازن

خب تو با بقیه مقایسه‌اش کردی اونم تو رو مقایسه کرد

بالا هم گفتم، اون چندین سال منو با زنها مقایسه کرده. یه بار هم من مقایسه کردم که بفهمه باید تلاش کنه برای زندگی. یه دونه خمیردندان ندارم مسواک بزنم. اینهمه مردها چجوری پول درمیارن پس؟