2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه زن کارمند خوبه بهم برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 58 پست
برن گمشن بخدا دلم خونه😂 حاضرن برای صاحب کارشون کار کنن اما برای خانواده نه

وای صاحب کارو خوب اومدی بخدا، صاحب کارش هرررررکاری بگه، انجام میده ها. بگه بیا کفشمو لیس بزن، میزنه. برای ماااادر صاحب کارش در مغازه باز میکنههه. سه بار برای من در باز نکرده ها.بهش هم میگم عزت نفستو حفظ کن مرز تعیین کن، میگه اون صاحب کارمه مجبورم. به من که میرسه، میشه پادشاه دو عالم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو مردای دیگ اگ زن کار میکنه اونا اشپزی میکننو خونه تمیز میکنن بخدا نمونش شوهر خواهر من جفتشون کار میکنن کارای خونه هم وظیفه کامل خواهرم نیس خیلی وقتا شوهرش انجام میده هروقت تکراری حرف زد راجب کار کردنت تکراری همینارو بهش بگو نکبتو

بگو مردای دیگ اگ زن کار میکنه اونا اشپزی میکننو خونه تمیز میکنن بخدا نمونش شوهر خواهر من جفتشون کار ...

قبلا صبح تا شب کار میکردیم باهم مغازه داشتیم. بعد میرسیدیم خونه غذا نداشتیم. بهم می‌گفت زنهای مردم چجوری غذا میپزن و هم به کار بیرون میرسن؟ بهش میگفتم خب باهم رسیدیم خونه چه انتظاری داری؟ می‌گفت سر کار من بیشتر کار کردم، وسایل سنگین رو من جابه جا کردم. بخدا منم اونقدر کار میکردم مغازه. از اون موقع دیگه توی مغازه رفتم نشستم رو صندلی، کار زیاد نکردم.بعد تازه فهمیدم چرا بعضی از زنها از زیر کار در میرن و توی شغلشون از دل و جون مایه نمیذارن. بخاطر همچین نرهایی هست.

بگو مردای دیگ اگ زن کار میکنه اونا اشپزی میکننو خونه تمیز میکنن بخدا نمونش شوهر خواهر من جفتشون کار ...

چندین بار هم زنگ زده به مادرم گفته من گشنمه ، غذا نپخته دخترت. با عصبانیت. بیچاره مادرم چند بار فشارش رفته بالا بردنش بیمارستان. بعد نمی‌دونم چه انتظاری دارن من با این مرد بمونم. موقعی هم که کار بیرون رو ول میکنم میچسبم به کارای خونه، از این حرف ها میزنه که زن فلانی درآمد داره و فلان. هم خدا میخواد هم خرما. عملا برده میخواد . درمورد رابطه جنسی هم هروقت من بخوام، فرارررر می‌کنه. هروقتم نخوام، ناراحت و عصبانی میشه که چرا نمیخوای. من نمی‌دونم روانیه چیه

فکرمیکرد بابام به نامش خونه میزنه. والا بابای منم کم نمی‌ذاره ، خودش نمیخوره ، میده به ما. اما در آخ ...

واقعا متاسفم برات که با کسی ازدواج کردی که هدف ش از ازدواج با تو رسیدن به نون و نوا بوده

چندین بار هم زنگ زده به مادرم گفته من گشنمه ، غذا نپخته دخترت. با عصبانیت. بیچاره مادرم چند بار فشار ...

پولتو جمع کن خوب میکنی 

از دل و جون مایه نذار برای کارای خونه چون هم کار میکنی هم کارای خونه خسته میشی 

نمیتونی جداشی؟فقط به فکر سواستفاده هست 

اگر میتونی مشاور برو چندجلسه به خودت برس کلا

پولتو جمع کن خوب میکنی از دل و جون مایه نذار برای کارای خونه چون هم کار میکنی هم کارای خونه خسته میش ...

اره می‌خوام کلا به خودم برسم. فعلا احتمال داره باردار باشم.اگه بچه دار بشم، احساس میکنم مسئولیت پذیرتر میشه چون بچه دوسته

اره می‌خوام کلا به خودم برسم. فعلا احتمال داره باردار باشم.اگه بچه دار بشم، احساس میکنم مسئولیت پذیر ...

اگر بارداری که میارک باشه 

اما اگر میخوای اقدام کنی ای کاش قبلش چند جلسه مشاور بری و اول یکبار فکر کنی بعد تصمیم بگیری

موفق باشی عزیزم❤️❤️❤️

اگر بارداری که میارک باشه اما اگر میخوای اقدام کنی ای کاش قبلش چند جلسه مشاور بری و اول یکبار فکر کن ...

ممنونم عزیزم. فعلا نمی‌دونم

اقدام نه نکردم. مشاور حتماااا میرم مخصوصا اگه باردار باشم . در کل مشاور در هر شرایطی خوبه. چت جی پی تی هم مشاور خوبیه. خیلی راه حل های خوب میده به آدم 🥴

قبلا صبح تا شب کار میکردیم باهم مغازه داشتیم. بعد میرسیدیم خونه غذا نداشتیم. بهم می‌گفت زنهای مردم چ ...

بگو کدوم زن رو میگی؟ بیارش رو در رو ببینم واقعا همینه یا نه بعد از رویاهات بگو عنتر

اصلا کوتاه نیا همون زنی رو که مثال میزنه بیارش رو در رو تمام خصلتا رفتاراشو ازش بپرس و راجب زندگی خودت از زنه کمک بخوا بعدم رو در رو کن با شوهرت اگه زنی رو پیدا کرد هم همزمان که سر کاره همونجام غذا میپزه قطعا زنه یا اجنه هس یا مشکلای دیگ داره توهم همون اخلاقارو بخودت اضاف کن بگو باشه من دقیقا همین میشم خوب و بدش باهم 

انگار اومده بهشت که همچیو باهم میخواد خودش یه اخلاق خوب نداره گوهم میخوره