2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه زن کارمند خوبه بهم برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما داری به بقیه مردها مقایسه ش میکنی، ایشون هم شما رو با بقیه زن ها مقایسه میکنه 

بحث کارمند و.... هم نیست 

بحث اینه که وقتی شما همسرت رو توو کار‌ش رو شرایط جامعه و... درکنی نکنی و مقایسه ش کنی، ی جورایی بهش اجازه میدی ایشون هم شما رو با بقیه مقایسه کنه 

شوهرت احتمالا یه خسیس گدا هس که میخواد تو علاوه بر کارای خونه پول اورم باشی تا بهش خوش بگذرهبا تشکر ...

دقیقا همینه، اما خسیس نیست . مشکلش اینه که زورش میاد تنهایی خرج من و زندگی رو بده. آموزه های غلط مادرشه

ذهنش دنبال بهونه هست برای اینکه پیشرفت نکرده 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

شاید چون هی بهش غر میزنی میگی کار بهتر پیدا کن، اینو از حرصش بهت گفته 

وگرنه مردها بخاطر تستسرون زیادی که در بدنشون هست، اصلا دلشون نمیخواد زنشون بیرون کار کنه 

اگه مردی چنین خواسته ای داشت، به هورمون مردانه ش شک کنید!!!! 

شما داری به بقیه مردها مقایسه ش میکنی، ایشون هم شما رو با بقیه زن ها مقایسه میکنه بحث کارمند و.... ه ...

اتفاقا اینجوری نیست، من قبلا حلوا حلوا میکردمش، اما اون منو با همه ی زنها مقایسه میکرد. منو نمیدید. منم تازگیا شروع کردم اونو مقایسه میکنم با بقیه که فکر نکنه یه عنی هست.

شاید چون هی بهش غر میزنی میگی کار بهتر پیدا کن، اینو از حرصش بهت گفته وگرنه مردها بخاطر تستسرون زیاد ...

دقیقا اون چون منو زیاااااد مقایسه کرده با زنها، منم همین کارو با اون کردم. دقیقا هورمون مردانه پایینی داره. 

دقیقا همینه، اما خسیس نیست . مشکلش اینه که زورش میاد تنهایی خرج من و زندگی رو بده. آموزه های غلط ماد ...

زورش میاد غلط کرد زن گرف پرروووو

زن همینه خرج داره نمیخواد بسلامت مهریه رو بده بره 

زن کلا ذاتش کارای هنریه مثل پختن غذا توجه کنی بعضی زنای که کار میکنن زود عصبی میشن من خودم یه دوره کار میکردم اصلا اعصابم نمیکشید

اما مرد ذاتش کار کردنه تو خونه بمونه روانی میشه اینارو برو بزن دهن اون مرتیکه پررو بگو شوهر میخواسی چرا زن گرفتی اوبی😒😒

زورش میاد غلط کرد زن گرف پررووووزن همینه خرج داره نمیخواد بسلامت مهریه رو بده بره زن کلا ذاتش کارای ...

عزیزم کلمه به کلمه حرفاتو بهشون باور دارم و بهش گفتم همینا رو. آخرش گفت بسه دیگه حوصلم سر رفت می‌خوام بخوابم. منم باهاش یه مدت طولانی رابطه برقرار نمیکنم حالش جا بیاد. بابا والا بلا این فمنیست ها همه چیزو خراب کردن. مردونگی رو از مردها گرفتن، زنانگی رو از زنها. همچین آدمایی هم از مستقل بودن خانوما سواستفاده میکنن.