2777
2789
عنوان

پدرشوهر احمقم تو جمع خرابم کرد

956 بازدید | 60 پست

خیلی بیشعوره خیلی 

همسرم داشت از معلم دوران کودکیش تعریف میکرد میگفت بچه ها رو میزد به یه نفرم گوشی میداد که از کتک زدنش فیلم بگیرن منم گفتم اون معلم نیاز به روانشناس داشت 

منم رشتم روانشناسیه دارم ارشد میخونم 

پدرشوهرم برگشت گفت روانشناس ها خودشون دیوونن ادم دو کلمه با روانشناس حرف میزنه تو سومین کلمه میفهمه که خودش نیاز به درمان داره 

خیلی ناراحت شدم فقط گفتم دستت درد نکنه 

بچه های خودشو حلوا حلوا میکنه که اینا معماری میخونن مهندسی میخونن 

ولی منو فقط اینجا نه همه جا خراب میکنه 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی سخت تر از کنار اومدن با آدم احمق و بی منطق نیست از جمله پدر شوهر شما، ینی چی روانشناسا خودشون دیوونن

ی سری جمله های کلیشه ای وجود داره که طرف فک میکنه اگر بگه خیای فهمیده س از جمله همین که روانشناسا خودشون دیوونن 

از جمله اینکه درس شعور نمیاره 

از جمله اینکه پول خوشبختی نمیاره 

اینا ی مشت جمله چرت و پرته که ملت فکر میکنن اگر بگن چقدر آدم جذابی میشن، درحالی که حتی دقیقه ای به منطق پشت این جمله ها فک نکردن 

عزیزم زیر پوستی حسودیش میشه بهت که فردا روز پسرش بیشتر تحویلت بگیره به خودت نگیر آدم حسود عقبه

اخه همه جا میگه یکی دوبار نیست که 

بچه های خودش پروفسورن انگار ما هم عقب مونده 

اخه همه جا میگه یکی دوبار نیست که بچه های خودش پروفسورن انگار ما هم عقب مونده

خب همین دیگه اگه یه بار میگفت می‌گفتیم از دهنش پریده ببین چقد دلش پره هر چی میگه خالی نمیشه تو هم بهش بی محلی کن یه سلام یه خداحافظ اصلا بهش محل نده حساب دستش بیاد داشتم دور و ورم 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
بدی ماجرا اینجا ست که فک میکنن حرفشون درسته و تو هرچی بیشتر بخوایی بهشون بفهمونی که منطقا این حرف غل ...

وای دقیقا 

خودشون رو پروفسور عالم میدونن در هر زمینه ای اظهار نظر میکنن 

واقعا دیگه حوصلم نمیکشه اعصابم نمیکشه نمیتونم تحملش کنم

خب همین دیگه اگه یه بار میگفت می‌گفتیم از دهنش پریده ببین چقد دلش پره هر چی میگه خالی نمیشه تو هم به ...

یه ماحراهایی شده که دیگه نه اون از من خوشش میاد نه من از اون 

ولی خب گاها اینجوری تو جمع خرابم میکنه 

کاری به کارش ندارم ذهن مریض و کثیفش باید یک جایی تخلیه بشه خب

ازش دوری کن بالاخره تو اون جمع هر کی شعور داشته باشه میفهمه حرفش بده و بیشتر خودش خراب میشه این جور رفتارها نتیجه عکس میده ازش دوری کن اعصاب خودت آروم شه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
وای دقیقا خودشون رو پروفسور عالم میدونن در هر زمینه ای اظهار نظر میکنن واقعا دیگه حوصلم نمیکشه اعصاب ...

اگر میتونی ازشون فاصله بگیر 

ما ی همسایه داریم یک هفته س بابت بی منطقی‌ ش مغزم داره منفجر میشه منتظرم این ماجرا با همسایه تموم بشه دیگه هیچ کاری باهاش نداشته باشم 

احمقن این آدما و خودشون نمیخوان چیزی رو بفهمن 

برای همین هرچی بیشتر بخوایی برای همشون تلاش کنی، فقط خودت رو خسته کردی

ازش دوری کن بالاخره تو اون جمع هر کی شعور داشته باشه میفهمه حرفش بده و بیشتر خودش خراب میشه این جور ...

سعی میکنم زیاد نبینمش هربار که ببینمش یه زهری میریزه ولی خب همون ماهی یبارم کار خودشو میکنه اعصاب نمیزاره برام