2777
2789
اره برا منم اینجور بود سونو چیزی نشان نداد .بتا مثبت بود . بعد خونریزی بتا آمد سریع پایین. نمیخوام ن ...

ینی هم بتات هم تست مثبت بود ؟

شما میگی خودش سقط شد برامن ولی چون راه زیاد رفتم‌اینحوری شده؟😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امرو رفتم بازار بااینک‌دودل بودم برم نرم گفتم میرم چیزی نمیشه نمیدونسم انقد طول میکشه کاش نمیرفتم

عزیزم بارداری سالم و بچه ای که قسمتش موندن و به دنیا اومدن باشه با بازار رفتن سقط نمیشه خیالت راحت

تو خونه هم مینشستی همین اتفاق میفتاد

عزیزم باردار نبودی شاید شبه بارداری بود امروز یه پست اینستا راجبش دیدم که کاملا تست و آز مثبت میشه در صورتی که باردار نیست اما دقت نکردم بهش رد شدم 

حتما باید سونوی داخلی میرفتی من خودم از هفته‌ی پنجم تا هشتم هر هفته بخاطره شرایطم که دوتا سقط بی دلیل داشتم سونوی داخلی شدم مشکلی نداشت و نداره سونوی داخلی 

حالا ببین شرایطت تا فردا چجوریه انشالله که به خیر بگذره برات

عزیزم باردار نبودی شاید شبه بارداری بود امروز یه پست اینستا راجبش دیدم که کاملا تست و آز مثبت میشه د ...

اخه میگن اون ریزه اندازه ی نخوده با سونو واژینال کلا نابود میشه 🥺

ینی هم بتات هم تست مثبت بود ؟شما میگی خودش سقط شد برامن ولی چون راه زیاد رفتم‌اینحوری شده؟😔

نه عزیزم از سرپا بودن نیست

خیلیا اصلا تا دو ماه نمیفهمن باردارن و همه فعالیت هاشونو حتی ورزش هم دارن

ینی هم بتات هم تست مثبت بود ؟شما میگی خودش سقط شد برامن ولی چون راه زیاد رفتم‌اینحوری شده؟😔

ببین آزمایش دادم مثبت بود . رفتم سونو چیزی نشان نداد . دو سه روز بعد لکه بینی داشتم. من فاصله م تا بیمارستان یک خیابان بود .همین موقع شب بود رفتم گفت آزمایش بتا بده .آزمایش دادم آمده بود پایین. 

منم اون موقع یه مسیری را پیاده رفتم .فکر الان شما را داشتم.

سر بارداری دوم شرایطی داشتم که اصلا نمیشد بشینم حتی مدام درحال رفت و آمد از این شهر به اون شهر ......

نه عزیزم از سرپا بودن نیستخیلیا اصلا تا دو ماه نمیفهمن باردارن و همه فعالیت هاشونو حتی ورزش هم دارن

😭😭😭😭نمیدونم فقد درد پریودی دارم و لخته کش دار ،

۱۲موعدمه اگ سقط بشه باید پریود بشم؟؟؟