2777
2789

هیچ۱۷۵دادیم پس اندازامونو ثبت نام کردیم قرار بود همین قدرم بدیم این ماه در بیاد که گرونترش کردن و نمیدونیم از کجا بیاریم😑نا گفته نمونه اگه همون پولو به طلا یا دلار می‌دادیم کلی سود کرده بودیم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
وام خونگی چقدر میدن با ناهی چقدر قسط؟

منظورش قرعه های خونگی صندوق های خونگی که خانما میزارن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وام خونگی اسم بنویس یکمم شروع کن پس انداز کردن زمستونم اصلا زمان خوبی برای خرید ماشین نیس

ممکنه نفر آخر اسمش در بیاد اونوقت تو این دوره بی ارزش شدن روز به روز پول ، باهاش یه پر کاه هم نمیتونه بخره

هیچ۱۷۵دادیم پس اندازامونو ثبت نام کردیم قرار بود همین قدرم بدیم این ماه در بیاد که گرونترش کردن و نم ...

عزیزم هنوزم دیر نشده ، طلا رو به بالائه ، هر وقت هم بخوای پوله.طلا بی کارمزد، آبشده ، هر چی شد بخر

کسایی که پس انداز وطلا ندارن چطور

هی هی پوسیدم پیر شدم از مستاجری و بی ماشینی دیگه کم اوردم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم کسی که درامدش کمه هیچی پس اندازی نداره هیچ طلایی نداره نمیشه

اره اینم هست اما کاش تو انتخابامون یکم دقت کنیم چون این روزا بخدا ک پول خیلی مهمه،، خودتون شاغل هستین؟ اگر ن ک شاغل بشید ماشین بخرید کم کم