2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95942 بازدید | 515 پست
اره الان منم راه حل پس گرفتن میخوام وگرنه این حرفا که میزنید رو خودم میدونم

عزیزم تحت هیچ شرایطی نمیشه پس بگیری مگر اینکه چکی چیزی در میون باشه.اون پول و شوهرت داده با صحت و سلامت عقل و شما  دادگاهم بری اصلا هیچ حقی بهتون نمیدن.مگر اینکه شوهرت شکایت کنه ازش دزدی کردن و کلاهبرداری کردن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عکس عفریته رو نداری؟؟؟

دارم میترسم بزارم چون در بدر دنبال اینن که جرمی ازمن بگیرن ب وضوح تماس میگیرن عصبیم میکنن تا من تهدید کنم .مدام حرفایی میزنن که منو تحریک کنن اقدام اشتباهی کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما الان دستت به هیچ جا بند نیست 

وقتی اونا ترسی از شوهر و خانواده ندارن 

وقتی سند و مدرک نداری ثابت کنی پول واریز شده براشون 

سند و مدرک هم که داشته باشی وقتی نتونی علت واریز ثابت کنی توی دادگاه به چه درد میخوره این همه حرص و جوش 

بهتره بیخیال بشی 

میدونم سخته ولی مدرک نداری

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
صددرصد مقصره ،من الان پولامو میخوام زندگیم پودر،شده

شوهرت باید دنبال پولش باشه

پول خودش بوده

تو فقط خودتو ضایع و خیط  کردی

هیچی‌ که بهت نمیدن هیچ، شکایت ازت میکنم غرامت میگیرن

شوهرت با وجود ازدواج با شما و تشکیل زندگی و ازدواج و تاهل ایشون نتونسته دل بکنه ازش و از عشقش دست بکشه، الان که همه فهمیدن و هیچکس هم طلاق نگرفته و با یه وعده چند مثقال طلا و حق طلاق موندی انگار نه انگار، بازم رابطه جنسی و عاطفیش با اون خانوم داره و همه دارن فقط به ریش تو میخندن

پس یا طلاق بگیر یا بیخیال رابطه کثیف اونا و پولاشون شو

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

شما ۱۰ ساله داره بهت خیانت میشه و شوهرت با میل خودش این همه پول خرج یه زن دیگه کرده و انقدر آدم کثیفیه رفته با زن شوهر دار... 

بعد گیرت الان اینه که پولارو پس بگیری؟ ببخشید ولی اصلا نرمال نیستی ادم سالم طلاق میگیره میره دنبال زندگیش

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
دارم میترسم بزارم چون در بدر دنبال اینن که جرمی ازمن بگیرن ب وضوح تماس میگیرن عصبیم میکنن تا من تهدی ...

بچه داری؟

همسرت از اول فریبت داده  خودش رابطه داشته .زن هم گرفته 

پدرشوهرت اینا چی میگن ؟؟

شما ۱۰ ساله داره بهت خیانت میشه و شوهرت با میل خودش این همه پول خرج یه زن دیگه کرده و انقدر آدم کثیف ...

ایشون حق دارن اخه ی عمر زحمت کشیده 

حداقل باید تموم تلاشش بکنه پولش پس بگیره بعدش طلاق بگیره 

بچه داری؟همسرت از اول فریبت داده خودش رابطه داشته .زن هم گرفته پدرشوهرت اینا چی میگن ؟؟

بله

خانواده همسرم حامی من هستن منتها کاری از دستشون برنمیاد...همسرم هم فریب که چ عرض کنم خب من چندین بار مچشونو گرفتم

ایشون حق دارن اخه ی عمر زحمت کشیده حداقل باید تموم تلاشش بکنه پولش پس بگیره بعدش طلاق بگیره

یه قرون هم نمیتونه پس بگیره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸