2777
2789
عنوان

خانومای شاغللللل❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 50 پست

همه چیزمون باهمه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانه دارم ولی درآمد متغیر دارم ، تمام درآمدها و مدیریت مالی خونه با منه ، اولویت اول قسط ، هزینه خورد و خوراک ، هر چی باقی بمونه پس انداز میشه ، تا حالا بارها پیش اومده تمام طلاها رو فروختم ، پول من و همسرم جدا نیست در عوض تمام دارایی ها هم نصف نصفه ...همسرم میخواد ماشینش و عوض کنه هر چقدر نیاز داشته باشه کمکش میکنم حتی وام هم براش میگیرم 

پس اسم خودتو بذار دختر آویزون نه دختر سخت 😂😂

اویزون اونیه که دنبال تیغیدن پسر مردمه

مردم وظیفش همینه خرج زن و بچشو بده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اویزون اونیه که دنبال تیغیدن پسر مردمهمردم وظیفش همینه خرج زن و بچشو بده

به عنوان یک دختر شاغل بهت میگم از لحاظ مالی مستقل باشی و دستت تو جیب خودت باشه عزت نفست بالا میره. چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج. اونوقت تو انتخابگری نه انتخاب شونده! دیگران ازت حساب میبرن، بدون نگرانی یا عذاب وجدان خرج میکنی. پارتنرت آرزوش میشه اینکه تو اجازه بدی برات خرج کنی. بعد از ازدواج میتونی هر چقدر خواستی بدون منت برای خانوادت هزینه کنی. دیگه خود دانی 🤷🏻‍♀️

ما کلا همه چیمون باهمهببین این لیست قسط هامونه حتی اونارو هم تقسیم کردیم اونایی ک سفیده اسم هامونه ت ...

من حقوق خودمودارم شوهرم پزشکه ماهیانه برا کارزیباییم خودش میریزه پول

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

به عنوان یک دختر شاغل بهت میگم از لحاظ مالی مستقل باشی و دستت تو جیب خودت باشه عزت نفست بالا میره. چ ...

چقدر درسته حرفت و من دیررسیدم بش🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید