2777
2789

دو تا بچه ۱۲ و ده ساله دارم غذا همیشه از بیرون براشون میگرفتم خودم صبح میرم و شب میام خونه درامدمم بالای صد تومن هست .با مادرشوهرم همسایه دیوار به دیواریم کلا دو ماهه شاغل شدم  .پسرم رفته خونشون گفته ناهار چی دارین من تا الان چیزی نخوردم .مادرشوهرم برگشته گفته زنیکه دلال بچه ها رو گشنه میزاره میره. مگه گشنه مونده میره سر کار  . و اینم بگم اسمش در اومده مکه به شوهرم گفته من تنها نمیتونم قرار شوهرم بره کلی هزینه میشه برامون چهل روز هم نیست .میخوام منم یه تیکه ای بهش بندازم چون از حرفش ناراحتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میفروشی خانم زرنگ؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

ساعت چند میایی خونه ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

خونه تون عوض کنید اصلا نباید یکجا باشی یک محله هم حداقل فاصله باید طوری باشه با ماشین بتونند بیان

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نه شب

نمیتونی یه چیز سبک درست کنی برای فرداشون ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺