2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93194 بازدید | 515 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرش میگه زن مظلوم من گول شوهرتورو خورده،پولا رو هم شوهرت بزور میدادش که نیاد بگه

ووووای هرچی فوش ناموسیه اول به شوهراشون بعد به مادرشون برای ترتبیت همچین لجن هایی و بعد خودشون و در اخر همسر شما با عرض معذرت

ب من میگن تو که پادشاهی کردی دیگه چته😳 درصورتی که اون پولا زحمتکشی من بوده

استارتر ناراحت نشو فقد تو ذهنم سوال شده بعد ۱۲ سال چجوری تونستن از هم جدا بشن بلاخره وابستگی و … ایجاد میشه!

ب من میگن تو که پادشاهی کردی دیگه چته😳 درصورتی که اون پولا زحمتکشی من بوده

خیلی زور داره و حقته که پاره پارشون کنی هم شوهرتو هم اون دو تا هرزه ی لاشیو.ولی جوری که تعریف کردی اینا بی ابرو تر ازین حرفان که بترسن و پولارو بدن،شکایتم کنی که شوهرِ لاشیت میفته زندون و نون آور نداری

پس بذار حسابشون بیفته با کرام الکاتبین

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

عزیزم مشکل از شوهرته فقطاون خانوم غریبه به تو تعهد نداشته ولی وظیفه ی همسرت تعهد به تو بودهاگه تو به ...

این مشکلو خودم حل میکنم.تمام درخواست من ازشما اینه کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین چطوری پولامو میتونم بگیرم

کاش این بلا سر همه مردای خیانتکار بیاد شوهر خودم

نه چاره ی خیانت کار فقط مرگه مرگ

اینجوری چپاول اموالش که به ضرر زنِ بدبخته

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من باشم اصلا اصلا پولوووو نمیگیرم با دست قانون همون شلاق و حبس رو اجرا میکنم

اونم جلوی چشمم باشه دلم خنک بشه

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶