2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95730 بازدید | 515 پست
نه چاره ی خیانت کار فقط مرگه مرگاینجوری چپاول اموالش که به ضرر زنِ بدبخته

شوهرم قبلا با یه زنها خیانت کرده بود صحبت کرده بودن کلی دعوا آبروریزی همه چی تموم شد البته به ظاهر  باز مدتی مشکل داشتیم با دعوا گرفتیم طلاق عاطفی رفته سراغش 

فاجعه

میخوای  بابت تعهدات مالی همسرت  اون ۶تومن رو بگیری.

فقط میتونم بر خلاف میلم بگم  برو پیش یه دعا نویس ک مطمئن باشی کارش درسته. وبلاگ دایی ابراهیم تو نت سرچ کن.

بهش پیام بده راه جلوت بذاره.

عمرت رفته با خیانتشون حداقل آرامش پیدا کنی.

شاید اونام دعا گرفتن برای شوهرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مشکلو خودم حل میکنم.تمام درخواست من ازشما اینه کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین چطوری پولامو میتونم ...

راهی وجود نداره واقعا مگه اینکه قانونی بری که ترکشش به زندگی تون میخوره چیزی که تو نمیخوای بهش تن بدی

پس بیخیال شو فقط اون شوهر فلان فلان شده تو ادم کن

🏃🏻‍♀️

خیلی زور داره و حقته که پاره پارشون کنی هم شوهرتو هم اون دو تا هرزه ی لاشیو.ولی جوری که تعریف کردی ا ...

یعنی خدا جواب میده‌؟پس چرا دوازده سال دید من ۶صبح تا ۱۲شب کارکردم .همه زورمو برا حفظ زندگیم زدم ولی هیچ کاری با شوهرم و اون دوتا خراب نکرد؟اگه بیست سال دیگه هم هیچیشون نشد چی؟فقط من باختم.شوهرا اونا که ناموس فروشی کردن پول دراوردن

استارتر ناراحت نشو فقد تو ذهنم سوال شده بعد ۱۲ سال چجوری تونستن از هم جدا بشن بلاخره وابستگی و … ایج ...

رابطه ی گناه بی سرانجامه عزیزم بی سرانجام ....

چه عشقی چه کشکی فقط واسه یه چیز باهم بودن 

اینجور روابط بده بستونه پول در مقابل🍑

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

😳😳😳😳

زنش بدتر از اینارو برام میگفت

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شوهرم قبلا با یه زنها خیانت کرده بود صحبت کرده بودن کلی دعوا آبروریزی همه چی تموم شد البته به ظاهر ...

متاسفانه مردها  معشوقه ها براشون جذاب تر از همسرانشون هستن ک از لباس و خوراک و زندگی و همچی رو مدیون شون هستن 

این مشکلو خودم حل میکنم.تمام درخواست من ازشما اینه کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین چطوری پولامو میتونم ...

عزیزم وقتی وکیل گرفتی اون نمیتونه کاری کنه ما چی میتونیم بگیم. این جور گره ها فقط به دست خدا و با توسل باز میشه، به شرطی که آرامش داشته باشی و توکل. وگرنه با استرس و هول‌هولکی هیچی