2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

483 بازدید | 23 پست

ما تهرانیم خانواده همسر شهرستان خواهر شوهر و بعضی اقوامشون تقریبا هر ماه میان خونمون برای دکتر و اینجور چیزا چند روزم میمونه و من پذیرایی و ...

من واقعا اذیت میشم

میخواستم بدونم من آدم بدیم یا همه معذب میشن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای خیلی سخته

تا کی باید آنقدر خدمات بدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه عزیزم حق دارید،یکی دو وعده خودت پذیرایی کنی بعدش بزار کارها رو خودشون بکنندهمین قدر که اونا میان ...

نه واقعا برم هم خونه مادر شوهرم میرم که همه کارها با خودمه

این سری هم برای عمل میاد یعنی به عنوان همراه باید باهاش برم خودش دختر داره ولی مدرسه آیه با خودش نمیاره میگه از درستش عقب نیفته من واقعا حرصم میگیره شوهرم عین پروانه دورش می‌چرخه

به شوهرمم میگم میگن خونه خودشه تو سختته اون چند روز برو خونه مادرت اون خودش کاراشو می‌کنه ولی من دوس ...

نرو خونه مادرت ،ولی بزار کارها رو خودشون انجام بدن 

یکی رو می شناختم مادرشوهرش زیاد  خونشون میامد ،اونم  برا خودش بیرون  می رفت و کارهای خودشو انجام می داد

حق داری خب سخته 

روز اول پذیرایی کن از روز دوم کم بگیر 

بگو فلانی جان قربون دستت این برنجو ابکش کن بیزحمت من دستم بنده و...

هیچ اشکالی نداره خسته هم شدی برو‌ استراحت کن لازم نیست بری خونه مادرت همونجا بمون برنامه خودتو داشته باشن بیرونتو برو بیا بجو عزیزم همه چی تو یخچال هست برا خودت نهار درست کن من میرم بانک دیر میام....اینجوری