2777
2789
عنوان

چرا پولش برکت نداره

119 بازدید | 19 پست

اگر اعتقاد ندارید به این موضوع پس نظر ندید لطفا

چرا پول نامزدم برکت نداره؛ اقوام ما هم شغلشون با همسرم یکی هست حقوق هاشون یکیه 

ولی همسرم مدام داره بدهی محل کارش رو میده مدام قسط و قرض مردم میده 

همیشه هم کم داریم همیشهههه باید مراعات کنیم 

درحالی که اقوام دیگمون که تو این شغل هستن خرجشون چندین برابر ما هست 

واقعا به این نتیجه رسیدم مالش برکت نداره 

بنظرتون دلیلش چیه ؟😔

هیچ دستاوردی نداشته از وقتی عقد کردیم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من به برکت داستن پول اعتقاد دارم،پول ما هم برکت نداره واقعا دلیلش نمیدونم،با اینکه تا جاهای که بتونیم حلال و حرومی میکنیم،واقعا اگه کسی راه حلی داره بگه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خمس بده..بعدم بعضیا از اول ازدواج خانواده سرما یه ای دارن به بچه ها میدن..بعضی خانواده ها ندارن پسر خودش باید با قسط و وام سرمایه و خونه و ماشین بگیره برا همین فرق میکنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من به برکت داستن پول اعتقاد دارم،پول ما هم برکت نداره واقعا دلیلش نمیدونم،با اینکه تا جاهای که بتونی ...

آفرین دقیقا .... برادرم شغلش با همسرم یکی هست خرجشون چندین برابر ما هست چندیییییین برابر ؛ ولی همیشه خدا مهمونیشون به راه تفریحشون به راهه شادن ...

ما هنوز نامزدیم مثلا باید تو تفریح و خوشی باشیم مدام تو قسط و قرض بدبختی داریم دست و پا می‌زنیم 

خانوادش هم کلا مثل خودش هستن برکت نداره مالشون

من به برکت داستن پول اعتقاد دارم،پول ما هم برکت نداره واقعا دلیلش نمیدونم،با اینکه تا جاهای که بتونی ...

از بیرون وارد خونه میشی سلام کن اگه کسی نبود بگو"سلام علینا من ربنا"بعد یه صلوات بعد یه سوره توحید

ذکر روز پنج شنبه هم خانما اینجا میگفتن برا رزق و روزی خوبه امروز صد بار بگو

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خودتم میگی قسط و قرض . آدمی که زیر بار قسط و قرض میره باید بده دیگه چه ربطی به برکت داره

قسط قرض هامون ببخودیه ... یه جاهای مسخره ای کم میاریم که اصلا خودم تو شوکم .

کارش یه طوری هست که نیاز به ماده خام اولیه در ه ؛ هی میگه پول کم میارم برای خرید پول کم دارم هی می‌ره قرض می‌کنه اینطوری میشه که پیش میاد

خمس بده..بعدم بعضیا از اول ازدواج خانواده سرما یه ای دارن به بچه ها میدن..بعضی خانواده ها ندارن پسر ...

پدر خودم بدون کوچکترین پشتوانه ای دست مادرم رو گرفت برد تو خونه با وسایل کامل چون از نوجوانی کار کرده بود 

پدر من کارش چیز دیگه ای هست ولی حقوقش از همسرم کمتره گاهی ولی چنان برکتی داریم من یاد ندارم چیزی بخوابیم و گفته باشه ندارم دستم خالیه 

ولی از وقتی عقد کردم همیشه در حال مراعات بودم همیشه درحالی که الان بعد دوسال و نیم با اینهمه مراعات و گذشت به هیچی نرسیدیم

آفرین دقیقا .... برادرم شغلش با همسرم یکی هست خرجشون چندین برابر ما هست چندیییییین برابر ؛ ولی همیشه ...

ان شالله خدا کمک کنه بهمون.یه تجربه کوچیک که دارم اینه البته خودم هی فراموش میکنم،شکرگذاری و توکل قلبی به خدا هم واقعا تاثیر میذاره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
درآمدش حلاله ؟اگه آره سال خمسی دارید ؟ اینها تو برکت مال تأثیر داره

حلال حروم حالیشه 

ولی حس میکنم گاهی از روی تنبلی درست حساب کتاب نمیکنه