2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 23 پست
حق داری خب سخته روز اول پذیرایی کن از روز دوم کم بگیر بگو فلانی جان قربون دستت این برنجو ابکش کن بیز ...

آخه اون می‌ره دکتر اکثرا بعد دکتر هم می‌ره خرید بعد میاد توقع غذای آماده داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اون می‌ره دکتر اکثرا بعد دکتر هم می‌ره خرید بعد میاد توقع غذای آماده داره

هر روز که نمیره دکتر یه روز دوروز

روزایی که خونه اس کمک بگیر 

مهمونه دیگه چه میشه کرد 

مگر اینکه مشغولیتی جور کنی مثلا بگی کلاس دارم سر کار میرم خونه نیستم که با مهمونا باهم برسید خونه همه کمک کنن 

نه واقعا برم هم خونه مادر شوهرم میرم که همه کارها با خودمهاین سری هم برای عمل میاد یعنی به عنوان همر ...

به نظرم شما روزایی که میتونی برو ،بقیه روزها رو بگو نمیتونم ،بالاخره مادرشوهرتون خواهری ،زن برادری داره که بیاد کمک 

اینکه از اول گله کنید به طرف نشون میده شما یه وظیفه ای دارید و میخواهید انجام ندید ،از اول به روی خودتون نیارید ،احترام بزارید ولی تا حدی که دوست دارید کمک کنید 

جاری هم دارید؟

به نظرم شما روزایی که میتونی برو ،بقیه روزها رو بگو نمیتونم ،بالاخره مادرشوهرتون خواهری ،زن برادری د ...

مادر شوهرم فوت شدن وقتایی که ما میریم شهرستان میریم خونه مادرشوهرم که هنوز نفروختن