2777
2789
عنوان

نمیتونم آدم هایی که بهم بدی کردن و ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 73 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه منم نمیتونم مادرشوهرم و بخصوص خواهرشوهرمو ببخشم،و کوچکترین ناراحتی براشون پیش میاد قند تو د ...

این خیلی بده متاسفانه

من خیلی دارم رو خودم کار می کنم  از ناراحتی دشمنام شاد نشم

ولی دروغ چرا 

این دل لعنتی خبر درگیری و دعوا بینشون میشنوه خنک میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ای بابا کارما و این حرفا چرته محضه اگه واقعی بود پس چرا دزد طلاهام داره بعد ازچندماه صحیح وسالم زندگیش رو میکنه🥲اونوقت من باید هر روز بمیرم وزنده بشم 🥲

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
همیشه ما چیزی که ادم ها از خودشون نشون میدن ظاهری میبینیم خوشی هاشون تو که خبر نداری شاید عزیزش درد ...

خیلی دلم میخواد با چشمای خودم ببینمشون .کاش خدا کاری کنه عذاب کشیدنشونو ببینم یا اینکه یکی خبر بیاره فلانی این بلا سرش اومد و عذاب کشید.کاش بفهمم فقط دلم خنک بشه یه ذره 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
منم مثل خودتم ولی تا نمی بینمش بهش فکر نمی کنمنمونه ش پدرشوهر زالو صفتمتا تونست اتیش انداخت تو زندگی ...

پدر شوهر من زندگیمو از هم پاشوند به مرز طلاق رفتیم با بدبختی برگشتم به زندگی.هنوزم که مرده نمیتونم حلالش کنم

به جان پسرم من خیلی ساکتم به هیچ کسی کاری ندارم اونا حسادت میکردن و زندگیم و از هم پاشوندن

میدونم‌عزیزم واقعا درکت میکنم

به سرم خودمم اومده

انشالله خدا آسایش و آرامششونو تو این دنیا ازشون بگیره

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
پدر شوهر من یه شهر از دستش در عذابنارث خواهر برادرشو بالا کشید خوردمن نمی دونم انقدر همه نفرینش می ک ...

وای بیشرف ابرو ببین عین سگ جون میده و میمیره حالا میبینی پدرشوهر من شهرداری جنازش و جمع کرد