2777
2789
عنوان

نمیتونم آدم هایی که بهم بدی کردن و ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای کاش پس بدن ولی تا جایی که خبر دارم اصلا پس ندادن و انگار خدا فراموش کرده چه بلاهایی سرم آوردن چجو ...

همیشه ما چیزی که ادم ها از خودشون نشون میدن ظاهری میبینیم خوشی هاشون تو که خبر نداری شاید عزیزش درد بکشه این جیگرش خون بشه یا مریض شه

منم مثل خودتم ولی تا نمی بینمش بهش فکر نمی کنمنمونه ش پدرشوهر زالو صفتمتا تونست اتیش انداخت تو زندگی ...

تقاص پس میدن پدرشوهر من با دسته ی جاروبرقی زد به شکمم بچم بیفته از کار خدا پسرم الان تو بغلم اما اون زیر خاکه 

همیشه ما چیزی که ادم ها از خودشون نشون میدن ظاهری میبینیم خوشی هاشون تو که خبر نداری شاید عزیزش درد ...

من دقیقا به گوشم رسید دارن زجر میکشن میدونی ما نمبینیم اما اونا تقاص پسزمیدن

اصلا من سر زندگیم بودم کلا اخلاقی دارم با کسی زیاد رفت آمد نمیکنم اونا از عمد هی سرزده میومدن خونم و ...

اگه اینجوریه و وافعا کسی از عمد زندگی کسی رو بهم میریزه

انشالله خدا به روزش بیاره

نگران نباش خدای جای حق نشسته

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
اگه اینجوریه و وافعا کسی از عمد زندگی کسی رو بهم میریزهانشالله خدا به روزش بیارهنگران نباش خدای جای ...

به جان پسرم من خیلی ساکتم به هیچ کسی کاری ندارم اونا حسادت میکردن و زندگیم و از هم پاشوندن

نبخش هرگز باید تقاص پس بدن

طرف اومد بره مکه زنگ زد حلالیت گرفت منم اون موقع حلال کردم اما باز هم بعدش خیلی زجرم داد دیگه واقعا حلالش نمیکنم

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
فک میکنی اگه از ته قلبت آه بکشی چنان بلایی سرشون میاد تو که خبر نداری از دلشون وولی من با چشمم دیدم ...

خداروشکر که تاوان دادن و شما دیدی عزیزم شاید یکم دلت خنک شده باشه.من ازشون زیاد خبری ندارم ولی تا جایی که به گوشم میرسه هنوزم پشت سرم حرف میزنن .۷ساله منتظرم طرف بیاد بگه گوه خوردم منو ببخش .ببخش که عکستو به همه نشون دادم گفتم این فلان جوره💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من دقیقا به گوشم رسید دارن زجر میکشن میدونی ما نمبینیم اما اونا تقاص پسزمیدن

اره زمین گرده دل منم یه نفر شکست نفرین ش کردم گفتم ایشالا به گدایی بیوفته تا ۳.۴ سال دچار اعتیاد شد و پول نداشت هنوزم نبخشیدمش 

تقاص پس میدن پدرشوهر من با دسته ی جاروبرقی زد به شکمم بچم بیفته از کار خدا پسرم الان تو بغلم اما اون ...

پدر شوهر من یه شهر از دستش در عذابن

ارث خواهر برادرشو بالا کشید خورد

من نمی دونم انقدر همه نفرینش می کنن یه دل درد تا حالا نگرفته

روز بروز گردنش کلفت تر میشه

بچه م کوچیک بود گریه می کرد بهونه می گرفت

به شوهرم گفت زنت خرابه 

بچه ت شیر زن خراب خورده اذیت می کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮