یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاسفانه منم نمیتونم مادرشوهرم و بخصوص خواهرشوهرمو ببخشم،و کوچکترین ناراحتی براشون پیش میاد قند تو د ...
این خیلی بده متاسفانه
من خیلی دارم رو خودم کار می کنم از ناراحتی دشمنام شاد نشم
ولی دروغ چرا
این دل لعنتی خبر درگیری و دعوا بینشون میشنوه خنک میشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ای بابا کارما و این حرفا چرته محضه اگه واقعی بود پس چرا دزد طلاهام داره بعد ازچندماه صحیح وسالم زندگیش رو میکنه🥲اونوقت من باید هر روز بمیرم وزنده بشم 🥲
تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
همیشه ما چیزی که ادم ها از خودشون نشون میدن ظاهری میبینیم خوشی هاشون تو که خبر نداری شاید عزیزش درد ...
خیلی دلم میخواد با چشمای خودم ببینمشون .کاش خدا کاری کنه عذاب کشیدنشونو ببینم یا اینکه یکی خبر بیاره فلانی این بلا سرش اومد و عذاب کشید.کاش بفهمم فقط دلم خنک بشه یه ذره
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم