2777
2789
واقعا از چه لحاظ

ببین این یه واقعیته ولی مردا فقط نمیتونن بروز بدن احساساتشونو چون تو جامعه ما از اول گفتن مرد باید سنگدل باشه مرد نباید گریه بکنه 

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

از چه نظر میگی عزیزم

به خاطر اینکه الان خیلی هامون اگاه تر شدیم با وجود فضای مجازی و تراپیست و این چیزا

و اینکه خیانت مرد ها نسبت به قبل خیییلی بیشتر شده دیگه زن ها اون عشق و علاقه ای که از اول داشتن رو ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من و بچه هام و همسرم و داداشم همگی گرسنه بودیم املت پختم نشستیم با ولع سر سفره من به بچه هام لقمه میدادم تو سومین لقمه دیدم داداشم بهم لقمه داد که خودتم گرسنه هستی همسرم حکم بووووووق رو داشت درحالیکه به احساساتی بودن معروفه

بنظرم همش برمیگرده به تربیت و خانواده ای که اون پسر بزرگ شده

وقتی همسرم بیماره مثل پروانه دورش میگردم وقتی من بیمارم حتی به مخیله اش نفوذ نمیکنه حالمو بپرسه و این باعث فاصله میشه رفته رفته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

با احساسم باشن کم مردی دیدم زن رو هم ردیف خودش ببینه  همینجور که ما گربه و سگ رو دوست داریم ولی هم ردیف ما نیستن حس میکنم مردا هم این احساسو دارن بهمون نیاز دارن دوسمون دارن ولی هیچوقت برابرشون نیستیم انگار ... 

ای خدا چقد بد ...من نمیتونم با مرد بی احساس زندگی کنم

خیلی مهربونه هااااا واقعا مهربونه ولی محیط خونشون یخه 

مامانش وقتی بچه هاش مریض بشن حتی بهشون سر نمیزنه تو شرایط خوب خیلی خونگرم و خوبه ولی وقتی شرایط سخت میشه میشه همون یخ سابق 

تاثیراتی که از خونشون با خودش بهمراه داره اصلااا پاک نمیشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیلی مهربونه هااااا واقعا مهربونه ولی محیط خونشون یخه مامانش وقتی بچه هاش مریض بشن حتی بهشون سر نمیز ...

منم قبول دارم عزیزم یکی رو دوس دارم از هر لحاظ خوبه فقط تو خانواده ای بزرگ شده که سنگدل بوده باباش اینم اینجوریه

ربطی به زن و مرد بودن نداره، ادم های دنیا که کلا به دو دسته زن ومرد تقسیم نمیشن! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
با احساسم باشن کم مردی دیدم زن رو هم ردیف خودش ببینه همینجور که ما گربه و سگ رو دوست داریم ولی هم ر ...

یعنی پدر شما مادرتو نم ردیف خودش نمیبینه؟ تو تصمیمات مهم زندگی باهاش مشورت نمیکنه؟!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.