2777
2789
عنوان

من هرچی از خدا میخوام بهم میده جوری که خودمم باورم نمیشه 😐😐😐🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 15674 بازدید | 237 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تورو ب همون خدا برام دعا کن این ماه تست بارداریم مثبت شه و خداناامیدم نکنه

انشالایه دوقلوبیاری ازته دل برات دعاکردم

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
حتمادعاتون میکنمازگناه ک دوری کنی اون موقعست ک به خدانزدیک میشیگناه باعث میشه نتونی از عبادت و باخدا ...

ممنون از محبتت، باعث افتخاره،

گناه مثل یه چاله‌ی عمیقه، شما به لطف خدا تونستی بیرون بیای،

منم شاید نزدیکیهای بیرون آمدنم اما مشکلاتم زیاد بوده و سنگینی دنیا کارمو سخت کرده، همیشه در تلاش هستم و امیدوارم بلطف دعای روحهای بزرگی مثل شما منم بتونم رها بشم.

دلم میخواد از خستگی و واماندگی یک عمر آزاد بشم و تا حالا خداوند خیلی کمک کرده، نشانه‌های نجاتو می‌بینم، با خدا حرف میزنم، باهاش معامله می‌کنم، اونم خیلی هوای منو داشته، 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ 

جانم؟

احتمالا

یعنی این 

ارتعاش نام‌: هر فرد بسته به نامی که با آن نام صدا زنده میشود {{{ یعنی اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش }}} اسمش در ۴ مدار اصلیِ اسرافی ؛ عرفانی ؛ کم درآمد ؛ حادثه آفرین قرار میگیرد که هر کدوم به سه دسته ی عالی ؛ معمولی ؛ متضرر تقسیم میشود 

میشه بفرمایید چگونه دعا میکنید؟

من بعد نماز از ته دلم از خدا درخواست میکنم تو ذهنم فق 

مثلا میگم پدر مادرم عمر طولانی داشته باشن خودمم همین طور و شر دشمنام و از سرم کم کن 

و به چیزهایی که میخوام برسم و همیشه بیادت باشم به شغلی که میخوام برسم و هیچ وقت از راهت گمراه نشم 

ممکنه حالا مثلا روزانه یه چیزی بخوام بعد میام اونم میگم کوچیکترین چیزها حتی و واقعا حل میشع🧡