2777
2789

سلام 

من با پارنترم آشنا شدم یه مدت خیلی دوستم داشت و خیلی دوستش داشتم و تا این که بحثمون شد 

و من فقط ازش سوال پرسیدم که من اگه فلان شرط رو میزاشتم برای ادامه رابطه چیکار میکردی 

به راحتی و بدون مکث گفت تمومش میکردم 

و من زدم زیر گریه و اونم به جای این که توضیح بده 

نوحه گذاشت منو بخندونه 

منم حرصی شدم با گریه از ماشین پیاده شدم دوییدم رفتم سمت خیابون هی منو صدا میزد من جواب نمی‌دادم 

رفتم اونور خیابون نبینه منو چند باری دنبالم گشته بود بعدش اومد پیدا کرد با حرص دستمو گرفت برد داخل ماشین 

برام گل گرفته بود ول کرده بودم رفته بودم و عصبی شد 

و فقط گاز میداد و لایی میکشید نزدیک بودند باری تصادف کنیم 

بعدش همه تقصیر ها رو انداخت گردن من و چند روزه با این که ازش معذرت خواهی میکنم ولی اوکی نمیشه 

در حالی که فقط من گناهکار نبودم آخه 

بعد بگین بهم چیکار کنم چند روزه حالم خوش نیست ❤️‍🩹

بچه نباش

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گریه🫤 این چه کاری بود دختر خوب 

حالا یه حرفی زد 

دیگه فعلا نرو اینقد سر عذرخواهی 

گفتی چندبار بسه 

داره ناز میکنه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

دغده های ملت🙂🥲

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
گریه🫤 این چه کاری بود دختر خوب حالا یه حرفی زد دیگه فعلا نرو اینقد سر عذرخواهی گفتی چندبار بسه داره ...

زیاد عذر خواهی کردم چی بگم بهش که بدونه اونم بدون تقصیر نبوده 

همش میگه تو به دوست داشتن من شک کردی و این تقصیر توعه

زیاد عذر خواهی کردم چی بگم بهش که بدونه اونم بدون تقصیر نبوده همش میگه تو به دوست داشتن من شک کردی و ...

دیگه هیچی نگو بنظرم 

هعی اصرار کنی مقصرتر میشی 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

پرو نکنش،اونهمه معذرت خواهیت کار رو خراب میکنه،البته گریه کردنت هم بچگونه بوده وقتی سوالی می‌پرسی انتظار هر جوابی رو باید داشته باشی و آماده باشی ،شاید چون ازش انتظار نداشتی اینقدر صریح بگه جواب کوبنده بده و بگه تمومش میکردم به هر حال بزار زمان بگذره،زمان حلال مشکلاته

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الان چیکار کنم زیادی عذرخواهی کردم حالا فکر می‌کنه بدون تقصیر بوده 😓

دیگه هیچی نگو لطفا 

اینجا مرد عیار خودشو نشون میده 

مردی که دوست داشته باشه از خداشه هی بیاد منت کشی نازتو بخره

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍