2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 169 پست
وای با دیدن تاپیکت غم دنیا نشست رو قلبم.چند ماه دیگه دخترم دنیا میاد با پسر دو ساله ای که اصلا مستقل ...

ای جانم بارداری‌تون خدا خواسته بود؟ 

گلم درسته واقعا سخته واسه شما 

ولی یکم بگذره همبازی میشن و سن خیلی خوبیه از نظر اونا 

واسه منم فاصلشون ۴ سال قراره بشه خیلی میترسم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

تنهاییشگاهی بی توجه بودن خودم نسبت بهشتنهاییشتنهاییش

😭😭😭

چرا بی توجهی؟ خب براش وقت بگذارین تو کارا ازش کمک بگیرین 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جانم بارداری‌تون خدا خواسته بود؟ گلم درسته واقعا سخته واسه شما ولی یکم بگذره همبازی میشن و سن خیل ...

بله عزیزم.کاش یکم مستقل تر بارش میاوردم البته میدونی؟ از شدت تنهایی اینجوری شدم...

وای با دیدن تاپیکت غم دنیا نشست رو قلبم.چند ماه دیگه دخترم دنیا میاد با پسر دو ساله ای که اصلا مستقل ...

ببین ازمن به توخواهرانه نصیحت که دومی وقتی اومد بچه اولم یک ونیم ساله بود حواست خیلی به اولی باشه هواشوداشته باش بهش احترام بزاروببینش توهمه چیزببینش اون ناخواداگاه صبورودرونگرامیشه ولی کمبودهاوعقده هاش میمونه 

نه من خیلی حس عذاب وجدان و ناراحتی ندارم چون همش به این فکر میکنم که اولی بالاخره مدتی تک بچه بوده ه ...

این حرفتونم درسته 

ولی اولی چون تک بچه بوده و به این شرایط عادت کرده که مرکز توجه باشه 

با اومدن دومی توجه ها کمتر میشه و دیگه اولویت نیس 

این خیلی ضربه بزرگیه بنظرم 

ولی دومی از اول اونجوری با اون درک بزرگ شده که تنها نیس

بله عزیزم.کاش یکم مستقل تر بارش میاوردم البته میدونی؟ از شدت تنهایی اینجوری شدم...

عزیزم یه بچه دو ساله مگه چقد میتونه مستقل باشه ؟ 

خودتو اذیت نکن 

اونا قراره بهترین دوستای هم بشن 

فقط سعی کن بعد زایمانت برا اولی هم وقت بزاری که حساس نشه بعد که کم کم دومی بزرگ‌تر شد دوتایی مشغول میشن

چرا تنهایی؟ 

وقت میذارمولی به هرحال فکر و خیال های خودمم دارمو اون چون تنهاست همه حواسش متوجه منه در هر لحظه

درسته عزیزم

کمکی ندارین؟ از خونواده خودتون یا همسرتون؟

حداقل گاهی با همسرتون برن بیرون هواش عوض شه بچه

تقریبا 8 سال.. یعنی دیگه وقتی شخصیت بچه اولم شکل گرفت، من تازه تو بچه دوم فهمیدم که یه سری حساسیت ها ...

عزیزم میشه لطفا دقیقا بگید که چه کارایی میکردید که الان فهمیدین سخت گیری و اشتباه بوده؟؟

من بیشتر دومی رو بخاطر دخترم میارم که تنها نباشه من خلا بزرگی تو زندگیم داشتم و دارم بخاطر تک فرزندی

عزیزم درکت میکنم منم دوسندارم پسرم بعداز من و‌پدرش تنهابمونه

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

من الان بچه بزرگم ۱۰ سالشه

کوچیکه ۴

شوهرم از بچگی اینو دعوا کرده ولی قربون صدقه دومی میره

حالم ازش بهم میخوره

بچه اولا همیشه مظلومن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
عزیزم میشه بگی چه سخت گیری هایی لازم نبوده منم خیلی سخت گیر و حساسم اصلا اجازه ندادم بچم زیاد بازی ک ...

تو غذاخوردنش که حتما باید بخوره و یا غذاشو تموم کنه.. یا چیزی که دوست نداشت اما براش مفید بود رو اجبار میکردم بخوره (مثلا وقتی مهد میذاشتمش. اگه غذاشو اونجا نخورده بود دعواش میکردم و... 😔 

همینطور مثل شما تو تمیزی و مرتب بودن خونه.. حساسم و بهش سخت گرفتم.. 

عزیزم میشه لطفا دقیقا بگید که چه کارایی میکردید که الان فهمیدین سخت گیری و اشتباه بوده؟؟

بالا گفتم 👆👆

علاوه بر اونها، در کل من فراموش میکردم که این ققط یه بچست و قرار نیست مثل یک آدم بالغ و عاقل رفتار کنه 😔

متاسفانه