2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 169 پست
همیشه به بچه اول ظلم میشه وقتی بچه دوم به دنیا میاد پدر و مادر فراموش می کنن که بچه اول هنوز هم بچه ...

وای واقعا خیلی موافقم همین طوره 

واسه همین الان اصلا نمیدونم رفتارشم چجوری باید باشه و چجوری بتونم به خردو برسم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

۹ سال

چه خوب دیگه بچه اولتون تک فرزند بزرگ شده پس

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست خودم نیست داغونم 😭💔 ازم فرارمیکنه همش میره سمت باباش و مادرشوهرم انگارمنو نمیخواد دیگه ،بغل هم ...

بچه حس آدم رو خیلی خوب میگیره... منم چون فاصله سنی بچه ها کمه یه وقتایی خسته میشم و داد میزنم ... همش رو خودم صبوری رو تمرین میکنم و هی سعی میکنم حتی تو ناراحتی و خستگی شدید زبانی بگم قربونت برم دوستت دارم .... با خودت تمرین کن هر روز بهتر از دیروز شی ... مثلا بگو تا عید باید صبورترین مادر بشم

دست خودم نیست داغونم 😭💔 ازم فرارمیکنه همش میره سمت باباش و مادرشوهرم انگارمنو نمیخواد دیگه ،بغل هم ...

ای جانم 

بخاطر اینکه ازتون ترسیده

تورو خدا دیگه داد نزن سرش و اعتمادشو جلب کن جز شما کسیو نداره

چه خوب دیگه بچه اولتون تک فرزند بزرگ شده پس

اره تقریبا ،ولی خب زمانی بچه ی دوم‌ اومد که اون عطش و حس نیاز به بچه تو خونه مون بود ،اونجوری نبود که اولی کوچیک باشه دومب بیاد خسته باشم از هر دو نتونم به هیچکدوم برسم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بچه های من فاصله شون ۹ ساله من اشتباهم این بود که سر بچه ی اولم سنم کم بود هیچی نمی دونستم هم خودم ا ...

چه خوب و جالب 

منم تو بارداری خیلی بی تجربه بودم و اطرافم کسی باردار ندیده بودم که چجوری بخودم برسم همسرمم زیاد نمیرسید 

دیگه افسردگی گرفته بودم و خیلی حرص و جوش میزدم 

این شد که دخترمم یکم عصبیه🥺

خیلی عذاب وجدان دارم نسبت بهش

دومی سال بعد میاد میترسم از آینده اینکه نتونم بهش برسم

سه سال فاصله دارن از شانس بچه اولمم دختره حساستره خیلیم دخترم احساسیه و با محبت

فاصله مال منم قراره ۴ سال باشه خیلی میترسم 

دخترمنم همینطوره

اولی الان کلاس دومه. اذیت نه، ولی چون بچه دوم رو دیر آوردم انگار هوو اومده براش. خیلی هم مظلومه.همیش ...

الهی بمیرممم 

چقد قلبم میشکنه اینارو میشنوم یعنی دختر منم قراره ااینحوری بشه 

فاصلشون ۴ سال میشه

الان ۵ سال و ۱ سال . بعضی وقتا چون نمیتونم به اولی برسم سرش داد میزنم بالا سرش تا صبح گریه میکنم و ق ...

وای خدااا چیکار کنم😭😭😭 دلم گرفت

وای قلبم گرفت ی لحظه باخودم گفتم یعنی چندوقت دیگه وضعیت پسرمنم اینجوری میشه😢

اره اگه فاصله سنیشون کم باشه همینطوریه.باردارید؟فاصلشون چقدره؟ 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من شیر به شیر باردار شدمبخاطر دومی تو یکسال و دوماهگی از شیر گرفته شدخودم افسردگی گرفته بودم بخاطر ب ...

خداروشکر که با بزرگ تر شدن بهتر شده اوضاع😍

من خیلی میترسم از این که به اولی ظلم بشه

من دومیو میارم که اون تنها نباشه مثل خودم 😢

اره وقتی دیدمش کلی بغل بوس فشار دادم الان ۱۴ سالشه کل وقت و زندگیم برای پسرامه

خداروشکر عزیزم 

چه خوب و جالب منم تو بارداری خیلی بی تجربه بودم و اطرافم کسی باردار ندیده بودم که چجوری بخودم برسم ه ...

من دومی رو که بار دار بودم میان وعده میوه و خرما زیاد می خوردم کلا حجم وعده ی غذاییم رو کم کرده بودم ولی چند وعده می خورم کنار غذا سالاد کاهو با روغن زیتون می خوردم 

قرآن و دعا زیاد می خوندم 

هفته ی آخر بارداری جوشونده ی گل گاو زبان می خوردم و چهار دست و پا تو خونه راه می رفتم 

باورت نمیشه اینقدر زایمان راحتی داشتم مامای خصوصی داشتم تعجب کرده بود از طرفی وقتی پسرم دنیا اومد اینقدر آروم بود از اولش باهم می خوابیدیم باهم بیدار می‌شدیم 

در صورتی که سر دخترم هم زایمانم سخت بود هم دخترم بشدت اذییت می کرد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔