2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 167 پست

بچه های من فاصله شون ۹ ساله 

من اشتباهم این بود که سر بچه ی اولم سنم کم بود هیچی نمی دونستم هم خودم اذییت شدم هم دخترم اون موقع مثل الان نبود همه چی رو گوگل زد 

تو بارداری اصلا به خودم نمی رسیدم دخترم وقتی دنیا اومد به شدت گریه می کرد اصلا آروم و قرار نداشت هرچی بزرگتر میشد عصبی تر میشد کلی هم دکتر بردم میگفتن بچه سالمه حتی الان که ۱۴ سالشه باز عصبی و حساسه

ولی سر پسرم هم سنم بیشتر شد هم تجربه هم اینکه گوگل بود پسرم وقتی دنیا اومد اینقدر آروم بود که نگو  همین الان هم که ۵ سالشه باز آرومه و بزرگتر از سنش رفتار می کنه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
این حس تا آخر باهاته بچه اول من ۲۰ سالشه از روزی که بچه دوم اومد همش عذاب وجدان بچه اولم رو دارم ...

وااای واقعاااا نگووو🥺🥺😩😩ته دلم خالی شد 

من هنوز دومی نیومده ولی این حسو دارم دلیلشم نمیدونم چیه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای قلبم گرفت ی لحظه باخودم گفتم یعنی چندوقت دیگه وضعیت پسرمنم اینجوری میشه😢

😭😭😭😭

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

عزیزم چندسالشونه و فاصلشون چقدره منم این حسو دارم خیلی نمیدونم چیکار کنم البته دومی سال بعد میاد

سه سال فاصله دارن از شانس بچه اولمم دختره حساستره خیلیم دخترم احساسیه و با محبت 

اره دقیقا از لحظه ای که فهمیدم دومی رو باردارم، تا همین لحظه که دومی یک سال و سه ماهشه هر روز و هرسا ...

الهی بمیرم من تازه میخوام  اقدام کنم و حسم اینه 

اولی چند سالشه 🥺

خیلی اذیت میشه یعنی؟ 

زیاااادبچه اولم همه با من بودن هاشو بخاطر بعدی از دست دادهتنها کلاس رفت تنها مدرسه رفت گردش نرفت و.. ...

وای خدایا یعنی واقعا قراره دیگه واسه دومی وقت نداشته باشم 

فاصلشون چقدره

وقتی ک بچه دومم دنیا اومد بیمارستان بودن پسرم پیش من نبود خونه مادرشوهرم بود اونجا دلم برای پسرم سوخ ...

بعدش چی عزیزم؟ 

وقت میتونستین بزارین براش؟ 

الان چند سالشونه

الهی بمیرم من تازه میخوام اقدام کنم و حسم اینه اولی چند سالشه 🥺خیلی اذیت میشه یعنی؟

اولی الان کلاس دومه. اذیت نه، ولی چون بچه دوم رو دیر آوردم انگار هوو اومده براش. خیلی هم مظلومه.همیشه الکی میگه مریضم، بعد میگه مامان داداش رو ول کن بیا بغلم کن تو بغلم کنی خوب میشم😭

ولی خب داداششم خیلی دوست داره. اگه دعواش کنم میره بغلش میکنه میگه مامان رو اذیت نکن که دعوات نکنه

هم دوسش داره هم حسودیش میشه

عزیزمممم الان چند سالشونه🥺وااای منم از این خس میترسم خب اخه میگن فاصله کم خوبه و اینا

الان ۵ سال و ۱ سال . بعضی وقتا چون نمیتونم به اولی برسم سرش داد میزنم بالا سرش تا صبح گریه میکنم و قلبم میگیره... فاصله سنی ۵ سال به بالا خوبه

منم بخاطر همین عذاب وجدان اصلا نمی‌خوام بچه ی دیگه ای بیارم

خب اینم نمیشه 

من تک فرزندم و خیلی عذاب کشیدم تا امروز م دارم میکشم 

خیلی خس بدیه خواهر برادر نداشتن 

اطرافیانم همه با خواهر برادراشون رفت و آمد دارن و صمیمین 

من همیشه تنهام کسیو ندارم 

واسه همین نمیخوام هیچوقت بچم این خلا رو داشته باشه روزی که من نبودم 

من شیر به شیر باردار شدم

بخاطر دومی تو یکسال و دوماهگی از شیر گرفته شد

خودم افسردگی گرفته بودم بخاطر بارداری ناخواسته و بعضی وقتا واقعا مظلوم واقع میشد ولی الان که بزرگ شده خیلی بلا شده حقشو میگیره شده به زور

یه عزیزم به کوچیکه بگم میگه پس من چی؟😄

بعدش چی عزیزم؟ وقت میتونستین بزارین براش؟ الان چند سالشونه

اره وقتی دیدمش کلی بغل بوس فشار دادم 

الان ۱۴ سالشه 

کل وقت و زندگیم برای پسرامه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
من اولیم ۱۲سالش بود دومی رو آوردم .دومی آروم بود مشکلی نداشتم ولی سومی امان دومی رو بریده دلم برای د ...

عزیزم دیگه بچه اولتون تک فرزند بزرگ شده و به درک رسیده 

دومی و سومی چقدره فاصلشون؟ 

همیشه به بچه اول ظلم میشه وقتی بچه دوم به دنیا میاد پدر و مادر فراموش می کنن که بچه اول هنوز هم بچه ...

عین شوخررررر من همش میگه تو بزرکی این کوچیکه درحالی ک همش 5سالشه بزرگه

دعواش میکنه بعد زرتی بغلش میکنه بی شرف.