2777
2789
عنوان

تحصیل پزشکی در سی وسه سالگی

204 بازدید | 41 پست

دوستم  امسال پزشکی شهر بزرگ قبول شده هدفش دندون بود  ولی نشد 

به نظرتون پزشکی تو این سنطاقت فرسا نیست ؟چون درساشون به شدت سنگین

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

برای کسی که دنبال پولش باشه بله

ولی برای کسی که بخاطر عشق به علم پزشکی رفته خیر بینهاااایت هم شیرینه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از فامیلامون امسال تو ۵۱ سالگی پزشکی شهر کوچیک و دور قبول شد و رفت،یکی دیگه رو میشناسم خانومه با دوتا بچه پزشکی شهر دور و کوچیک قبول شد و بچه و شوهرو گذاشت و رفت

لایک نکن،ریپلای نکن

نمیدونم من که ۲۸ سالمه پرستاری میخوام ولی خیلی دودلم نمیدونم چکار کنم واقعا همه جیز به وقت خودش خوبه ...

تازع پرستاری قبول شدی

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

آفرین به این اراده شون هیچ وقت برای پیشرفت دیر نیست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
یکی از فامیلامون امسال تو ۵۱ سالگی پزشکی شهر کوچیک و دور قبول شد و رفت،یکی دیگه رو میشناسم خانومه با ...

ینی جدا شدن؟خوب چرا شوهره نمیره پیشش؟

اتفاقا دیره هر چیزی تو وقت خودش قشنگه

ابوالقاسم بختیار بنیانگذار پزشکی دانشگاه تهران تو ۴۰ سالگی شروع کردبه خوندن پزشکی 

تو ایران هممون درگیر سن شدیم ادم سی ساله رو بعضیا زوری رفتار میکنند انکار ۸۰ سالشه