2777
2789
عنوان

بیماری های براثر طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 134 پست
اول اینمه مریضیهاتون جواب پزشکی داره؟؟ مثلا سرتون درد بکنه برید دکتروبگه ازسینوزیته یامیگرنیانه دکتر ...

اره جواب پزشکی دارن من هنوز داروهای اون مرض رو نگرفتم یکی دیگه ..اصلا باورمون نمیشه همچین چیزی بی سابقست 😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه سریعترجوابمو بدی من کمکت میکنم زیاد وقت ندارم باید اف بشم

جواب دادم عزیزم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اره جواب پزشکی دارن من هنوز داروهای اون مرض رو نگرفتم یکی دیگه ..اصلا باورمون نمیشه همچین چیزی بی سا ...

دوم اینکه ایاتو خونتون دعوا بی دلیل زیاد میشه یاخیر

مثلا باکوکترین مشکل براتون بزرگترین بحث پیش میاد؟ 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
اره 😭اگر متاهل بودم شوهره همون اول طلاقم میداد از بس هرروز مریضم بیماری های ناعلاج وسخت 😭مامانمم د ...

عزیزم منم39سالمه مجرد بودم مشکل اردواج هرجا رفتم گفتن طلسم داری ازدواج جور نمیشه

دوم اینکه ایاتو خونتون دعوا بی دلیل زیاد میشه یاخیرمثلا باکوکترین مشکل براتون بزرگترین بحث پیش میاد؟

اره دقیقا خونمون هرروز بحثه سرچیزای الکی

[QUOTE=366225334]اره دقیقا خونمون هرروز بحثه سرچیزای الکی[/QUOTEچه خوابهایی بیشتر میبینی؟؟ وتپش قلب ...

خواب های وحشتناک یبار خواب دیدم یه موجود اتشی با عبای سیاه ویه عصا داره روحمو از بدنم جدا میکنه یا خواب اینک دارم از جایی بلند سقوط میکنم ..دلشوره وتپش قلب هم اکثر موافق دارم😭

استرس و دلشوره میگیری بیشتر غروب؟

اکثر مواقع