وقتی باطل بشه اون طلسمه بیماری ها خوب میشن؟😭اصلا ممکنه؟😭
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
چندروز پیش ی کاربریو پولشو خورده بودن نزدیک فک کنم پنج تومن..
اره این کاربر از سارا بپرس خدا خیرش بده به منم گفت
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسیر دعا وطلسم شدم 😭همش بیماری های جدید وناعلاج گرفتار میشم اینجوری که شب میخوابم صبح یه درد جدید باورتون میشه؟😭
استارتر کتاب بیماریهای ناشی از شیطان جنی نوشته ی مجتبی خوانساری رو بخون توش راهکار نوشته و گفته هیچ وقت پیش دعانویس و ملا نرین اصلا به هیچ وجه موکل رحمانی وجود نداره فقط باهر بار دعانویس رفتن یه جن کافر یا شیطان همراهتون میاد بخونه و باهاتون زندگی میکنه
اره 😭اگر متاهل بودم شوهره همون اول طلاقم میداد از بس هرروز مریضم بیماری های ناعلاج وسخت 😭مامانمم دیگ عاصی شده امروز باهم زجه میزدیم از گریه😭
استارتر کتاب بیماریهای ناشی از شیطان جنی نوشته ی مجتبی خوانساری رو بخون توش راهکار نوشته و گفته ه ...
بخدا انقدر درد دارم بزور تایپ میکنم ولی چشم اونم سعی میکنپ بخونم اگر درد اجازه بده بهم😭
اینهمه بدبختی توی یک خانواده عادی نیست همه مشکل دارن تو زندگی کم و بیش میاد میره یه دوره سخته تموم م ...
چقدر قشنگ درد منو فهمیدی🥺