2777
2789
عنوان

بیماری های براثر طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 134 پست
چندروز پیش ی کاربریو پولشو خورده بودن نزدیک فک کنم پنج تومن..

اره این کاربر از سارا بپرس خدا خیرش بده به منم گفت

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
ببین دختر من همش میگفت قلبم درد داره می افتاد غش میکرد انواع دکترا رفتیم میگفتن سالمه اخرش فهمیدیم ا ...

خدا لعنتشون کنه...

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگ به همون جنون رسیدم یه هفتست گمونم اخر خط رسیدم😭

گلم درکت میکنم ماهم شرایط شماروداشتیم  توخانواده  حالا بگو دقیقا چیطه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
مشکلت چیه گلم

اسیر دعا وطلسم شدم 😭همش بیماری های جدید وناعلاج گرفتار میشم اینجوری که شب میخوابم صبح یه درد جدید باورتون میشه؟😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

استارتر کتاب بیماری‌های ناشی از شیطان جنی   نوشته ی مجتبی خوانساری رو بخون توش راهکار نوشته و گفته هیچ وقت پیش دعانویس و ملا نرین اصلا به هیچ وجه موکل رحمانی وجود نداره  فقط باهر بار دعانویس رفتن یه جن کافر یا شیطان همراهتون میاد بخونه  و باهاتون  زندگی میکنه 

اسیر دعا وطلسم شدم 😭همش بیماری های جدید وناعلاج گرفتار میشم اینجوری که شب میخوابم صبح یه درد جدید ب ...

بله باورم میشه 

سوالای منو جواب بده بادقت تاکمکت کنم

مجردی

اره 😭اگر متاهل بودم شوهره همون اول طلاقم میداد از بس هرروز مریضم بیماری های ناعلاج وسخت 😭مامانمم دیگ عاصی شده امروز باهم زجه میزدیم از گریه😭

استارتر کتاب بیماری‌های ناشی از شیطان جنی نوشته ی مجتبی خوانساری رو بخون توش راهکار نوشته و گفته ه ...

بخدا انقدر درد دارم بزور تایپ میکنم ولی چشم اونم سعی میکنپ بخونم اگر درد اجازه بده بهم😭

اسیر دعا وطلسم شدم 😭همش بیماری های جدید وناعلاج گرفتار میشم اینجوری که شب میخوابم صبح یه درد جدید ب ...

اول اینمه مریضیهاتون جواب پزشکی داره؟؟ 

مثلا سرتون درد بکنه برید دکتروبگه ازسینوزیته یامیگرن

یانه دکترا میگن علت خاصی نمیبینن

اره 😭اگر متاهل بودم شوهره همون اول طلاقم میداد از بس هرروز مریضم بیماری های ناعلاج وسخت 😭مامانمم د ...

نماز امام زمان عج رو امتحان کردی؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
اینهمه بدبختی توی یک خانواده عادی نیست همه مشکل دارن تو زندگی کم و بیش میاد میره یه دوره سخته تموم م ...

چقدر قشنگ درد منو فهمیدی🥺