پسر من کلاس اول بود هفته ای سه بار املا داشتن کتاب املا هم خریده بودیم هرشب تو خونه املا میگفتیم نمیدونم چرا معلم بچه شما املا نمیگه با مدیر صحبت کنید حتما نگارش هم باید سرکلاس حل بشه نه تو خونه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعضی ازمعلمها به خاطر اینکه بازخورد ندن چون وقت گیر هست. تکلیف نمیدن. دیکته و امتحان هم نمیگیرن. چون اگه تکلیف بدن باید بازخورد بدن. الان معلم دخترم همینطوره متاسفانه
هر روز خودت براش جدول دوستی بکش وتمرین کن باید اول جدول دوستی رو یاد بگیره تا ترکیب هارو یاد بگیره
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دخترم اوله هفته ای چند بار املا ازشون میگیره هفته قبل مجازی بود بازم املاشو بدون اینکه کمکش کنم درست نوشت الان رسیدن به کلمه های دریای آبی و ماشین تمیز کلمه های سخت تر که قشنگ بلده خدا از معلمش راضی باشه