2777
2789

مامان من همیشه پسرشو به من ترجیح میده هر وقت کار اشتباهی کنه که به ضرر منه طرف اونو میگیره ویه جور رفتار میکنه انگار تقصیر منه میگم پسر دوستی میگه حسادت این یدونه پسرو میکنی

مثلا دیشب داشت کتابمو خط خطی میکرد آروم گفتم نکن گوش نداد بعدش یهو دیدم داره کتابو چنان ورق میزنه کم مونده پاره بشه منم یه آروم زدم از دستش مامانمم اومده بهش میگه هزار بار گفتم پیش این نشین بعدش هم گفت نمیبینی ازت بدش میاد یکاری کرد انگار تقصیر منه

نمیدونم خدا با من چه مشکلی داشته همچین آدمی مادرم شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۲۲داداشم ۷مشکل من اینه هرچیزی ادبی میکنه مامانم چیزی نمیگه منم هر چی میگم میگه تو حسادتشو میکنی

داداشت کوچولوعه 

سعی کن باهاش کنار بیای

ولی کلن سعی کن باهاش رابطه دوستانه بگیری 

اینطوری به نفع خودته 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
داداشت کوچولوعه سعی کن باهاش کنار بیایولی کلن سعی کن باهاش رابطه دوستانه بگیری اینطوری به نفع خودته

آخه فقط همین مورد نیست هر کاری میکنه مامانم هیچی نمیگه

بخدا منم خسته شدم تاکی چیزی نگم 

آخه فقط همین مورد نیست هر کاری میکنه مامانم هیچی نمیگهبخدا منم خسته شدم تاکی چیزی نگم

فقط می تونم بگم نامانتو نمی تونی عوض کنی 

سیاست به خرج بده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...