2777
2789
عنوان

لطفا آدمای مذهبی بیاید

141 بازدید | 28 پست

وظیفه ما چیه وقتی یه آدم میاد به پیامبران توهین میکنه به قران توهین میکنه و هرچی هم بگی حرف خودشو میزنه 

من عذاب وجدان میگیرم 

باید بحث نکنم درسته؟

چرا اینجوری شده آخه حداقل ای کاش می‌فهمیدند که باید احترام گذاشت به عقاید همدیگه

بدنم خستس عجیب:)

آره بحث نکن باهاشون 

میتونی محیط رو ترک کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه تقصیر ماس ک اینقد توهین میکنن😔

نه عزیزم تقصیر ما نیست 

تقصیر رسانه ها و کانال های اونوریه که با تبلیغات بدشون مردم رو از دین متنفر کردم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

همین ادما توقع دارن به عقاید خودشون احترام گذاشت اما خودشون رعایت نمیکنن متاسفانه 

اگر توانایی وعلم برخورد دارین حتما جواب لدین

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
شما حرفتو بزن بعدشو بسپار ب خودش بلاخره دست خودش نیس اگر فهمیده بود ک ب اسلام و مذهب توهین نمیکرد

چون حرفمو بزنم میدونم باز میخواد توهین کنه بخاطر همین چیزی نمیگم 

اگر بگم باز حرفاشو میخواد بزنه و توهین های بدتری کنه ...

بدنم خستس عجیب:)
چون حرفمو بزنم میدونم باز میخواد توهین کنه بخاطر همین چیزی نمیگم اگر بگم باز حرفاشو میخواد بزنه و تو ...

ببین این مواقع فقط صبر میخواد اصلش صبور بودنه ولی خب من اگ باشم دعوام مشه هر فحشی ام بده به خودش هدیه میکنم

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤