2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگترین مبل مبلهای ال هست بنظرم . به شرطی که خونت یه گوشه ای داشته باشه .

ولی هرچی بیشتر آدم میگرده تهش یه چیز بدردنخور تر پیدا میکنه و میخره برای منکه همینطوری همش چش بازارو درمیارم بعد کلی نازو ادا بدترینو انتخاب میکنم تهش

...🥀🍂

انقد دیگه مدل هست آدم نمیدونه چی بگیره

اما فانتزیا و پایه بلندا ریسک خراب شدن دارن

مدلای نزدیک به کاناپه خوبه من ۷ ساله دارم حالا تازه یه کمی میخوان از ریخت و قیافه بیفتن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

همون مدلی ک تو تاپیک قبلی نشون دادی خوبه فقط نیم ست بگیر 

کاناپه بزرگ بعلاوه دو تا تکی ... جلو مبلی هم تو هم برو بگیر جا نگیره تو هم برو متناسب با مبلهات 

مبلهای منم تقریبا همینه تازه من خونم کوچیک نیست خیلی اما بخاطر اسباب کشی و خلوت بودن خونه نیم ست گرفتم 

قشنگترین مبل مبلهای ال هست بنظرم . به شرطی که خونت یه گوشه ای داشته باشه .ولی هرچی بیشتر آدم میگرده ...

منم دارم همین راه میرم😂هعی میگم چش بازار درمیارم قشنگترین مبل میگیرم ه مطمنم بدترین میشه