2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

367 بازدید | 26 پست

چقد. راحت عشق بین دو نفر از بین میره

تاپیکامو بخونید از اون عاشقا رسیدیم به کسایی که ب خون هم تشنه ایم

خونه دوستش  ب ازدواج و عقد و خرجایی که من برا آقا کشیدم رسیدیم.گفتم من از عقد تو تالار و هزینه هایی زیادی کردم پشیمونم.و لحثمون بالا رفت

همین ک ازشون جدا شدیم سه تا مشت زد تو گوشم، گوشم سوت میشکه.

خونش کابینت کردم کلی جهیزیه گرون خریدم، مراسم عقد انچنانی گرفتم چمدون انچنانی براش بردم ، اونا فقط سرویس طلا خریدن،

چون گفتم یه قالی تو بود بخری با سه تا قالی من یکی باشه  بهش برخورده ، فقط یه هود و سینک خریده!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ده سال دوست بودیم خاک بر سر من

چطور تو ده سال متوجه نشدی 

ده سال خیلیه

یعنی براش تکراری شدی

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

حرکت همسرت که هیچ جای حرفی نداره اصلا رفتار انسانی نبوده ولی تو هم خیلی بد کردی تو جمع دوستاتون همچین چیزایی گفتی اون هم زمانی‌که همسرت حضور داره 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
مگه جشن عقد با خانواده دختر هست

تو شهر ما شام و هزینه تالار با دختره

میوه شیرینی با پسر

میوه شیرینی رو خودم دادم، حتی اینه شمعدون من براش خریدم اون برام نخریده

چ چمدونب چ تدارکاتی چ با گشایی، خاک بر سر بی لیاقتش

ببخشید ولی اینجوری که معلومه اون آقا شوهرکرده شما زن گرفتی😑یعنی چی که جاتون عوض شده شما خرج کردی او ...

چنوخ پیش رفتیم مسافرت سفر تا صدش رو من دادم

گفتم دستش خالیه گناهه

پول بنزینش رو من دادم. از همون وقت هار شد فک کرد  کیه