2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چنوخ پیش رفتیم مسافرت سفر تا صدش رو من دادم گفتم دستش خالیه گناهه پول بنزینش رو من دادم. از همون وقت ...

والا حق داشته هار بشه چخبره اینقد مردا رو پررو نکنید داری خرجشو میدی الان با خودش میگه من چ عنی هستم که خرجمو میده کتکش هم میزنم هیچکار نمیتونه بکنه

ده سال دوست بودیم خاک بر سر من

خاک تو سر اون 

فدای سرت من ۱۷سالم دیدم دوس بودن جدا شدن 

ان شالله کارما سر نامردیش بیاره

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

خاک تو سر اون فدای سرت من ۱۷سالم دیدم دوس بودن جدا شدن ان شالله کارما سر نامردیش بیاره

من همه زندگیم رو گذاشتم پاش از دوست خانواده زدم بخاطرش

همش میگه پدر مادرتو وظیفشون، ب پدر مادر اون میرسه هیچی

از کار درس همه چی زدم، زندگیم دود شد

خاک تو سر اون فدای سرت من ۱۷سالم دیدم دوس بودن جدا شدن ان شالله کارما سر نامردیش بیاره

تا پنج دقیقه پیش میخواست طلاقم بده

الان پیام داده برو نمک بخور چشم خوردی

هه فک کرده مشتاش رو با این حرف یادم میره

من همه زندگیم رو گذاشتم پاش از دوست خانواده زدم بخاطرشهمش میگه پدر مادرتو وظیفشون، ب پدر مادر اون می ...

لعنت بهش 

کل مردا ذاتی درونشو ن دارن بلااستثنا شیطانی 

اگه صدتو بزاری اون ذاته رشد میکنه 

فکر میکن خیلی با ارزشن وهم ورشون میداره 

اما یروز یجایی 

این روزگار کاری باهاش میکنه 

که با چشات شاهد عذابش باشی

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫