2777
2789
عنوان

آزمایش منفی وبارداری

87 بازدید | 16 پست

سلام کسی بوده آزمایشش منفی بودولی باردارباشه من تواقدامم ی هفته است ازموعدم گذشته تست وآزمایش دادم منفی بودروز۵آزمایش دادم روزموعدوفرداش هم تست منفی بود ولی زیردلم ۲۰روزی هست خیلی دردمیکنه موقع رابطه هم شدیددرد دارم سینه هام هم خیلی دردمیکنه ممکنه باردارباشم لطفاجواب بدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو بده ببین کیست نیست؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

شاید کیست داری شایدم پریودت بهم ریخته آخه تو اقدام کلا پریود عقب جلو میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

شاید کیست داری شایدم پریودت بهم ریخته آخه تو اقدام کلا پریود عقب جلو میشه

الان چندساله تواقدامم ولی سه ماه تحت نظری دکتردیگه ام وتواین سه ماه نهایتش ۴روزعقب وجلوافتاده ودرد دارم واسه همین شک دارم چون تواین چندسال اولین باره اینجوری میشم

الان چندساله تواقدامم ولی سه ماه تحت نظری دکتردیگه ام وتواین سه ماه نهایتش ۴روزعقب وجلوافتاده ودرد د ...

انشالله که بارداری ولی اگر نبودی هم تا امید نشو انشالله ماه بعد من خودم هم با دارو باردار شدم 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

انشالله که بارداری ولی اگر نبودی هم تا امید نشو انشالله ماه بعد من خودم هم با دارو باردار شدم

ممنونم عزیزم ولی وقتی به این فکرمیکنم دوباره بایدازنوشروع کنم ازبارداری که هیچی اززندگی هم ناامیدمیشم 

خانمی که امضات خیلی مهمه🤣🤣،امروز تو همه تاپیکا میبینمت

🤣🤣🤣عضو فعال نی نی سایت

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
ممنونم عزیزم ولی وقتی به این فکرمیکنم دوباره بایدازنوشروع کنم ازبارداری که هیچی اززندگی هم ناامیدمیش ...

چند وقته اقدامی؟