2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم داره میره مسافرت بهم ریختم شات📷

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 58 پست
اومدم بگم چرا گیر میدی که چندروز بخواد با دوستاش تنها باشهفهمیدم مشکل از این نیست تو نسبت بهش خشم در ...

میدونی الان میتونه هماهنگ کنه برن سفر

ولی توی بقیه چیزا کلا من باید هماهنگ کنم

من میگم کجا بدیم من میگم چیکار کنیم بعدشم میگه که بخاطر اینکه احترام بزارم بهت اینطوری میکنم 

چه احترامی آخه مسخره

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی چی خبولش کنم امون خدا دیگه

همه ادما چارچوب خودشونو دارن 

تفریحات خودشون …

اگه هرکس حالش خوب نباشه تفریح نداشته باشه دوستاشو نبینه چطوری میتونه به شما حال خوب بده ؟

تازه الان که نه شوهرته نه نامزده 

حق داری منم نامزدم اعصابم خورد باشه نیست دلم تنگ باشه به جای بیاد پیش من انگار نه انگار بدون توجه به پیامم میگه دارم میرم پیش رفیقم 

شب ساعت ۲ پیام میده میگه دارم میرم شیراز با فلانی

انگار نه انگار همون شب من گفتم دلم تنگه بیا یه بیرون ساده بریم 

بدون اینکه بپرسه بگه حالا تو چه مرگته چطور بودی 

مستقیم بهش میگم ناراحتم نرو فلان میگم عزیزم دارم میرم بوس بوس خستم نیم دیگه حرکت میکنم 

حالا انگار من دارم میگم ناراحتم نرو 

شوهرته؟دوس پسرته؟آنقدر گیر نده بهش.چون در نهایت سردش میکنی نسبت به خودت زندانی ک نگرفتی

شوهرم نیس دوست پسرمه 

۳ساله باهمیم

کسی که سرد میشه منم انقد پیگیر کاراش بودم الان چجوری بلده هماهنگ کنه قشنگ برن مسافرت

بامن بودنی چرا اینکارارو نمیکنه خب

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
خیلی راحت میتونست بگه به تو ربطی نداره!ولی معلومه دوست داره که اینطوری رفتار میکنه

باشه دوسم داره ولی چه فایده؟

تو این ۳ سال چرا یبار اینجور هماهنگ نکرد ۲ ساعت باهم خوش باشیم؟ من میگفتم بلد نیست ولی الان دیدم خوبم بلده خودش نمیخواد کاری کنه برای من

حق داری منم نامزدم اعصابم خورد باشه نیست دلم تنگ باشه به جای بیاد پیش من انگار نه انگار بدون توجه به ...

واقعا روانی میکنن آدمو هرکدومم یه اخلاق خاص مضخرف دارن

خب فک میکنی با دوستاش بره بیرون زنگ نمیزنن؟این کارت منطقی نیستچون به خودت خوش نمیگذره و قرار نیست تو ...

میدونم واقعا 

ولی چرا بامن بودنی اینجوری هماهنگ نمیکنه؟ذوق نداره؟الان بلده همه کار پیش من بودنی چرا بلد نیست؟؟

باشه دوسم داره ولی چه فایده؟تو این ۳ سال چرا یبار اینجور هماهنگ نکرد ۲ ساعت باهم خوش باشیم؟ من میگفت ...

عزیز دلم سفر خیلی قضیه اش با بیرون رفتن ساده فرق داره

بیرون رفتنی بیاد مرخصی بگیره خب نمیشه مجبوره کارشو تموم کنه وهزار داستان

ولی شما هم باهاش برو سفر اگه هماهنگ نکرد اون موقع

اینطوری فقط داری تنش ایجاد میکنی

همه اش میگی پیام نده.باید حرف بزنی تا مشکل حل بشه

بهش حرفاتو رک وراست بگو

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

همه ادما چارچوب خودشونو دارن تفریحات خودشون …اگه هرکس حالش خوب نباشه تفریح نداشته باشه دوستاشو نبینه ...

من میگم ارزش من از دوستاش خیلی خیلی بیشتره

چرا وقتی میتونه مرخصی بگیره بامن بودنی نمیگیره؟واقعا چرا

خیلی راحت میتونست بگه به تو ربطی نداره!ولی معلومه دوست داره که اینطوری رفتار میکنه

😐😂اصلا حرفت منطقی و عقلانی نیست

خب اگ ب من ربط نداره کات دیگ رابطه ایی ک بگیم به ت ربط نداره ک رابطه نیس

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

دوست داره مشخصه از پیامهاشتو هم اگه دوستش داری پس شادی شو طبیعتا باید بخوایچرا ناراحتش میکنیازدواج ن ...

😢😭

من این روزا کشش ندارم، دوست نداشتم بره که رفت 

قشنگم خودش همه چیو جابجا کرد و...

ولی بیرون رفتنی بامن اینطوری نیست

فقط دارم مقایسه میکنم خیلی تنش ایجاد کردم اه