2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم داره میره مسافرت بهم ریختم شات📷

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علت عصبانیتت چیه؟ مگه عیبی داره ۳،۴ روز با دوستاش تفریح کنه؟

چرا بامن رفتنی بیرون هزار نفر بهش زنگ میزنن الان چیشو کنسل کرد یهویی؟ واقعا کفریم

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
چرا بامن رفتنی بیرون هزار نفر بهش زنگ میزنن الان چیشو کنسل کرد یهویی؟ واقعا کفریم

خب فک میکنی با دوستاش بره بیرون زنگ نمیزنن؟

این کارت منطقی نیست

چون به خودت خوش نمیگذره و قرار نیست تو رو ببره میخوای کوفتش کنی

این رفتار درست نیست که

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دست از سرش بردار واقعا

ینی چی خب

ولش کنم امون خدا دیگه

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

با این حرفات و رفتارات بیشتر ازت سرد میشه مجبور میشه برای یه دورهمی ساده با دوستاش دروغ بگه بهت

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

خب فک میکنی با دوستاش بره بیرون زنگ نمیزنن؟این کارت منطقی نیستچون به خودت خوش نمیگذره و قرار نیست تو ...

به شدت تحت فشارم میبینم من شبانه روز زحمت میکشم این اینطوری میره عصبی میشم

حالا باهمم میریم بیرون هی حواسش جای دیگش الان قشنگ هماهنگ کرده واقعا بهم میریزم

بابا خب شاید سفر کاریه یا شاید مرخصی گرفته میخواد خوش باشه چیکارش داری شوهرت که نیس اینقدر گیر میدی

نه بابا تفریحی میرن

به شدت تحت فشارم میبینم من شبانه روز زحمت میکشم این اینطوری میره عصبی میشمحالا باهمم میریم بیرون هی ...

خب باهاش حرف بزن جای کوفتش کردن

تو تحت فشاری دلیل نمیشه اونم جایی نره

فک کن تو میخواستی با دوستات بری سفر واست دعوا درست میکرد، اعصابت خورد نمیشد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دوست داره مشخصه از پیامهاش

تو هم اگه دوستش داری پس شادی شو طبیعتا باید بخوای

چرا ناراحتش میکنی

ازدواج نکردید که از مسافرت ناراحت شی 

اونم یه ادم آزاد و مستقله. حتی ازدواج هم کنین هم تو و هم اون ممکنه به فضا احتیاج داشته باشید

این پیامهارد نده درست نیست 

ازت سرد میشه