2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از آن تیم مشکوک بود و فردا احتمال زیاد باید آمینو انجام بدم ارجاع داده شدم پیش ی دکتر دیگه

همشون همینو میگن ب منم گفتم کلی گریه و زاری و متخصص ژنتیک و همه چی رفتم بعد ازمایش NIPT دادم چون امینو سنتز یکم خطرناکه من ازمایش خون دادم خداروشمر بچم سالمه خاهر اوضاع پوله اصلا استرس نگیر من نابود شدم از دست ای دکترا

وای من سه ماه اول اشتها نداشتم وزنم کم شده بود سه ماه دوم همش ضعف دارم انگار سیر نمیشم حبوبات و اجیل و گوشت و تخم مرغ هم زیاد میخورم ولی انگار نه انگار دکتره که شاکیه میگه وزنت طبیعی نیست زیاد بالا میره😭😭😭

شوهرت مدرسه و دانشگاه میره؟

شوهرم دانشجوی فوق لیسانسه

بیچاره اقدر رفت و امد تا امتحاناتشو عوض کرد حالا دکتر اینو میگه

نمیدونم کارای بیمارستانمو کی انجام بده

ایهمه پول دکور دادم و فلان

وای من سه ماه اول اشتها نداشتم وزنم کم شده بود سه ماه دوم همش ضعف دارم انگار سیر نمیشم حبوبات و اجیل ...

منم دقیقا همینم 

یه ماه اول وزن کم کردم  ی ماه دوم همش ضعف دارم با اینکه غدا هم میخورم 

ب قول شما انگار ادم هیچی نخورده گشنه میشم😩😑

من روزی یه وعده غذا بزور میخوردم وزنم به شدتتتتت پایین بود و همیشه کم خون بودم از پنج ماهگی ک ویارم تموم شد یک ثانیه نشده ک دهنم نجنبه دائم غذا ومیوه میخورم دائم ها 

روزی تا 10سهم میوه پنج شیش بار غذا مغزیجات و برگه زردالو و هله هوله هم روش 

نمیدونم چم شده😢

کاربری دست دونفره....🌹
همشون همینو میگن ب منم گفتم کلی گریه و زاری و متخصص ژنتیک و همه چی رفتم بعد ازمایش NIPT دادم چون امی ...

واقعا اگه بخاطر پوله ک خورده شوند نشه من مردم و زنده شدم از دیشب دیگه سلامتی بچه م خیلی مهمه پول ارزش نداره

اخه چرا همینطوری یهو دوروز انداختن عقب ؟؟

نمیدونم اصلااااا نمیفهمم بخدا روانین همشون من تمام کارامو کردم خودش نامه داد رفتن پرونده تشکیل دادم کارامو کردم یهو چزا اینجور گفت

میگم لابد یکی بیشتر بهش پول داده ک یهو زد زیر همه چی

من روزی یه وعده غذا بزور میخوردم وزنم به شدتتتتت پایین بود و همیشه کم خون بودم از پنج ماهگی ک ویارم ...

خب اخه تو ماه شما بچه داره وزن میگیره عادیه غذا زیاد بخورید و اشتها بره بالا 

من هنوز تو ماه دومم☹️☹️