2777
2789

منم اینجور بودم تهوع اینا نداری

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اینجور بودم تهوع اینا نداری

چرا تهوو دارم صبا تا ۳ بعد از ظهر اسیرم میکنه 

گاها ام بالا میارم 

ولی با توجه ب حجم غذایی ک میخورم نباید اینقد ضعف بکنم اخه☹️☹️☹️☹️

بچه ها منم باردارم قرار بود عملم ۱۰ باشه من همخ چیزو هماهنگ کردم همسرمم امتحاناتشو لغو کرد مرخصی گرفت خودم کلی تدارک ذیدم امروز مطب دکتر زنگ زد گفت ۱۱ یا ۱۳

چیکار کنم شوهرم امتحان داره نمیتونه نره😭😭😭😭

بچه ها منم باردارم قرار بود عملم ۱۰ باشه من همخ چیزو هماهنگ کردم همسرمم امتحاناتشو لغو کرد مرخصی گرف ...

شوهرت مدرسه و دانشگاه میره؟

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

خوبه باز میخوری من ک فقط تهوع داشتممن فردا آزمایش امنیو‌سنتز دارم برام دعا کنین لطفا

هیچی نیست منم امینوسنتزکردم وسالم بود 

تاپیک هم دارم درموردش

هیچ درد نداره دردش ازامپول زدن کمتره.فقط صبح غذاتوبپز بذاربرای دوسه وعده 

یکی دوروزاستراحت کن فقط سرویس برو

که نشتی نداشته باشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

از آن تیم مشکوک بود و فردا احتمال زیاد باید آمینو انجام بدم ارجاع داده شدم پیش ی دکتر دیگه

عزیزم ان شالله ک چیزی نیست 

برای بالای ۳۰ سال تقریبا واسه همه مینویسنش

زیر ۳۰ هم زیاد دیدم رفتن و گفتن مشکلی نبوده اصلا=)

نگران نباش اصلا به خودت استرس نده♡