2777
2789
عنوان

بخاطر مهریه مرد رو آیا زندان میندازن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 81 پست
چند وقته ازدواج کرده؟ سراغ دخترت رو نمیگیره دیگه؟

فکر کنم دو ماهی میشه 

چرا میگیره ولی کمتر ...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من قصد ازدواج ندارم کلا .ولی اون کل شهر رو گشت تا زن گیرش بیاد😐😂 آخرشم یکیو گرفت که ....ولش کن ...

شما خیلی زیبا بودید واقعا خودتو نجات دادی از اون زندگی اومدی من مطمنم همسرت خیلی پشیمونه میدونی اکثر مردا زن اولشونو از زن دوم بیشتر دوست دارن و پشیمون میشن از ازدواج دومشون ن همه ولی اکثرا خیلیا دیدم چون بعدا قدر همسر اولشونو میدونن

اون دیگه زنش نمیزاره بیاد منم برای بار دوم کارم کشیده دادگاه حال روحیم خرابه معدم داغون شده

نذاره که من از خدامه😂😍

ای بابا خدا بهتون کمک کنه🤲🥲🥺

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️