جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من شما رو یادمه چیکار کردین دخترتون پیشتونه ؟!ب همسرتون برگشتید؟!
بله پیش خودمه
نه برنگشتیم زن گرفته دیگه🙂
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
بله وقتی هم قانون نویس و هم قانون گذارها مرد هستن چرا به نفع خودشون نباشه قانونا؟
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
نه بابا اونا که بلوف میزد فکر کنم زنش رو نمی دونم دقیق تحصیلاتش چیه و چیکاره هست ...
شما ازدواج نکردید ؟!انشالا بزودی ی فرد لایقی گیرتون بیاد که همه سختی های گذشته جبران بشه 🌹
نه من قصد ازدواج ندارم کلا .ولی اون کل شهر رو گشت تا زن گیرش بیاد😐😂 آخرشم یکیو گرفت که ....ولش کن مسخره نکنم 🤦♀️
ممنون عزیزم فعلا که تنهایی راحت ترم و آرامش بیشتری دارم🙏