2777
2789

سلام دوستان 

راستش قراره با یکی از افراد فامیل ازدواج کنم نسبت نزدیکی هم داریم .همون‌شخصی بودن که دوسشون داشتم 

ببینید طرف ایشون مثلا دختر عمه ها و عمو ها و اطرافیانشون خیلی خوشگل و خوشتیپ میگردن بعضی وقتا که دورا دور میبینمشون یه حالی میشم البته اینم بگم که من از نظر خانوادگی و وجهه اجتماعی و مالی حتی خیلی خیلی موقعیتم فرق میکنه با اونا (تورو خدا حمل بر خودستایی نشه اصلا همچین منظوری ندارم فقط میخوام موقعیت واقعی رو بگم )ولی اونا کلا خیلی قرتی هستن در هر شرایطی که دارن خیلی خوب و خوشگل میگردن و واقعا هم خوشگلن  اما من زیاد این جوری نیستم خوشگلی و اندامم  منوسط هست مثلا قد بلندی هم ندارم

حالا نه که ناراضی باشم اما همش حس میکنم شاید بعد ها مقایسه کنم مثل الان و اذیت بشم به نظر شما اینا خیلی اهمیت داره؟؟؟یامثلا همش میگم نکنه اونا تو چشم این اقا خوشگل‌تر بیان و من نه …حقیقتا گاهی واقعا اذیتم میکنه گرچه من خودم خصوصیات خوب دیگه دارم ولی بازم این موضوع ناراحتم کرده  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگاه فقط به خودت برس حتی اگر حال و حوصله نداشتی 

به خودت برس اونم دوست داره فقط تو به چشمش میای بعد اون دیگه حرف مردم اهمیتی ندارد بزار مقایسه شب اصلن اگر حرفی زدن فقط ی چی بگو اونم اینه اگر خوب بودن می‌رفت  سمت اونا ی چیزی توی تو دیده اومده سمتت

نگاه فقط به خودت برس حتی اگر حال و حوصله نداشتی به خودت برس اونم دوست داره فقط تو به چشمش میای بعد ا ...

بخدا بعضی وقنا میگم تو که بیشتر میتونی بخری و اینا تو هم سعی کن عالی باشی ولی من زیاد توان این کارا رو ندارم 

و این که اونا پتانسیل بدنی و زیبایی بیشتری دارن

فکر کنم فقط باید بپذیرم 😅

بخدا بعضی وقنا میگم تو که بیشتر میتونی بخری و اینا تو هم سعی کن عالی باشی ولی من زیاد توان این کارا ...

نگاه تو این مورد جمله فقط باید بپذیرم

نشونه ضعف و ناتوانیه 

نمی‌گم که قرتی باش نه میگم شیک و پیک کن به اندازه 

از کجا معلوم شاید چون قرتی هستن خواستگاری اونا نرفت شاید ملاکش از زن زندگی ادمی مثل شما باشه

نه اونام دخترایی هستن که تقزیبا زن زندگی ان بد نیستن ولی کلا روابط این اقا با خانواده ما خیلی نزدیک تر و صمیمی تر و مارو خیلی دوست داره شاید دلیل بیشترش هم اینه که خانواده من براش همیشه تکیه گاه بودن اما گاهی که اونارو میبینم عصبی میشم😑

نگاه تو این مورد جمله فقط باید بپذیرمنشونه ضعف و ناتوانیه نمی‌گم که قرتی باش نه میگم شیک و پیک کن به ...

اخه خب چیکار کنم ؟بعضی وقتا میگم ولش کن اخلاق و باطنت باید خوب باشه اما امان از ظاهر پسندی…هیچ آقایی هم از ظاهر خوب بدش نمیاد 

البته منم به خودم میرسم ها 

من یه عمل زیبایی داشتم  لباس های زیادی میگیرم و اینا ولی خب اونا پتانسیل شون تو زیبایی از من بیشتره مثلا پوست و موی خیلی خوبی دارن من نه زیاد 😑