2777
2789
خیلی تاثیر داره ؟؟؟ واییی من این و اصلا نمی‌دونستم بعد چی میشه مثلن بچه پیش فعال میشه اینم از استرسه ...

البته بستگی به ژن بچه هم داره

ولی در کل استرس سمه مخصوصا زمان بارداری

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
من اصلا نمیخواستم بچه ام را ،،سقط هم نشد دنیا هم آمد ،،امروزم میگفت من آرزومه نبودم و میمردم،،فهمیدم ...

چند سالشه؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمیخواستم بچه ام را ،،سقط هم نشد دنیا هم آمد ،،امروزم میگفت من آرزومه نبودم و میمردم،،فهمیدم ...

باشه ولی منم از بچگی زندگیمو دوست نداشتم دلیلشم فقط پدر و مادر سمیم بودن که میخاستم نباشم الآنم نمیخام باشم چون گیر یه خانواده سمی تر افتادم

مممممم
😔😔

جلوگیریت چی بود؟یکی ازآشناها چهارتاداره به جزاولی همشون ناخواسته بودن اینقدرطناب زد پله بالاپایین کرد دویدهیچیشون نشد همشون صحیح وسالم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

مواظبش باش کنارش باش و حمایتش کن

وظیفه ماست تو هر شرایطی بچه هامونو محافظت کنیم و کمکشون کنیم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چند هفته بودی چرا سقط شد

دو ماه رو رد کرده بود تقریبا 75روز  اون روزا سر ی مسایلی استرس شدید داشتم سه روز قبلش سونو بودم گف همه چی اکیه اما بعد سه روز لک بینی داشتم روز چهارم خونریزیم بیشتر شد رفتم سونو گف در حال افتادنه همینکه رسیدم خونه بعداز دوساعت سقط شد 

باشه ولی منم از بچگی زندگیمو دوست نداشتم دلیلشم فقط پدر و مادر سمیم بودن که میخاستم نباشم الآنم نمیخ ...

بعضی چیزا دست خود آدم نیست

مثل شخصیت یا رفتار بقیه

بی تفاوت باش و رو خودت تمرکز کن و پیشرفت کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم