من مادرشوهرم جلو میشینه حتی یه تعارف هم نمیکنه جالب اینه که خواهرشوهرام بودنی تو ماشین ما به اونا تعارف میکنه 🤦🤦خیلی بدم میاد ازش
بعد الان همسرم زنگ زده که فردا میریم خونه ابجیم خونشون دوره تقریبا ۳ساعت راهه بعد گفت مامانمم هست من دلم نمیاد برم چون هم جلو میشینه و هم انتظار داره من عقب میوه پوست بکنم بدم جلو 🤦🤦🤦🤦🤦به همسرمم نمیتونم بگم میترسم بگم با خودش بگه این احترام حالیش نمیشه و ...ولی من معتقدم جای زن و شوهر کنار همدیگس و ...😔😔
من خودم میگم بره جلو، خداییش وقتی یه بزرگتر مثل مادرشوهر و مامانم توی ماشینند معذبم برم جلو و پشتم بهشون باشه، اینقدر هم کیف میده عقب با دخترم. سخت نگیر عزیزم، ایشون با یه جلو نشستن خوشحال میشند.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی کم پیش اومده همراه ما باشن همونم پدر و مادرهمسرم با هم بودن و قبل سوار شدن اعلام کردن ما میخواییم پیش هم بشینیم و هر دو عقب سوار شدن.
به نظرم سر این چیزا اعصابت رو خراب نکن واقعا ارزش نداره
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم