2777
2789
عنوان

میخام لاغر شم اراده ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 26 پست

اسی برو یه سونو شکم و لگن بده ، یه سراغی از تخمدان  رحم  کبد نازنینت بگیر 😞

من کبد قشنگم گرید یک به دو شده ،۷۹ کیلو ام قبلا ۶۰ بودم ولی الان این چاقی بی‌شعور  منو مریض کرده ، کبد قشنگم چرب شده 😭😭😭😭🥱

لطفا لاغر شو ، وعده ناهارو حذف کن ، بجاش میوه بخور 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
میدونی من اینجوریم ک گشنم نیس ولی میخام ی چیزی بخورم نمیتونم جلو خودمو بگیرم

خب بیکاریه ..حداقل پفیلا بدون روغن درس کن ادامس بخور

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی برو یه سونو شکم و لگن بده ، یه سراغی از تخمدان رحم کبد نازنینت بگیر 😞من کبد قشنگم گرید یک به ...

سونو رفتم دکتر گفت تخمدانت داره تنبل میشه باید وزنتو حتما کم کنی

سونو رفتم دکتر گفت تخمدانت داره تنبل میشه باید وزنتو حتما کم کنی

توروخدا کم کن 

وگرنه برا پریودی و بچه داری باید کلی دکتر بری دارو بخوری 

من همین قرص دوفامد می‌خورم  همین باعث کبد چرب شد برام 

توروخدا کم کن وگرنه برا پریودی و بچه داری باید کلی دکتر بری دارو بخوری من همین قرص دوفامد می‌خورم ه ...

میدونم بخدا نمیتونم فقطم بخاطر همین میخام وزنمو کم کنم

میدونم بخدا نمیتونم فقطم بخاطر همین میخام وزنمو کم کنم

خوراکی های رنگارنگ و جورواجور نخرید ، شیرینی ، کیک ، آب میوه ، شکلات نخر و درست نکن ، فست فود نخور ،قند و شکر نخور 

ورزش کن ، بیرون نمی تونی بری تو خونه ورزش کن ، راه برو 

۷۰کیلو بودم ۸۴شدم الان

زیادم نیس اتفاقا خیلی ام عالی هستی ..الان گوشتی رو بورسه 

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم