2777
2789

سلام خانومیا من ۲۳ سالمه و  تازه ۹ هفتس باردارم از وقتی فهمیدم نمیتونم رژ بزنم نمیتونم ریمل استفاده کنم دارم افسرده میشم😥 حتی نمیشه لاک زد

اونم توی حاملگی که هر چه شکمت بزرگ تر میشه بیشتر از ریخت و قیافه میفتی

تازه هنوز نتونستم با شلوار بارداری پارچه ای و کفش بارداری راحتی کنار بیام و نتونستم بخرم😥

شما توی دوران بارداری چکار کردین 

ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا...✨

یسوال ؟چرا نباید تو بارداری آرایش کرد؟چه دلیلی داره آخه؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه پس این همه خانوم باردار با آرایش همه رعایت نمیکنن؟

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

من رژ میزنم ولی عذاب وجدان میگیرم 

اگر نزنم لبام خشک میشه 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

یسوال ؟چرا نباید تو بارداری آرایش کرد؟چه دلیلی داره آخه؟

میگن سرب داره پارابن داره هزار تا ماده شیمیایی مضر 

برا جنین خیلی خطرناکه😥

بابا چ ربطی داره بخدا چرتو پرته فقط جنسای بنجل چینی نزن جنس خوب بزنی اوکیه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

چرا نمیتونی ارایش کنی من خودم انگیزشو نداشتم وگرن ضرری نداره بدم بله خیلی سخته منم از خودم بیزار شد ...

خیلی سخته.منی که ناخواسته هم باردارم

بخدا فک میکنم تا آخرش اصن افسرده میشم