2777
2789
عنوان

با فولیکول خوب هم باردار نشدم

232 بازدید | 51 پست

۲۴تا hmg و سینال اف زدم۵ تا کلا فولی داشتم ک با اونهمه امپول فقط یکیشون شد۲۲ وبقیه ۱۰ گیرکردن

تخمک کشیم کنسل شد دوتا امپولhcg زد وازونشب یکشب درمیون اقدام بودیم اما امشب ۹ روز زودتر از موعد پری شدم

نمیدونم چرا این سری گریه م نگرفت 

حس عجیبی دارم

دکترگفت پری شدی دوماه دیگه بیامجدد امپول بزنم

اما امروز رفتم برا همسرم خرنوب و گرده لقاح و گرده گل و جینسینگ گرفتم با عسل معجون درست کرذم

برا خودمم قرص ویتاگنوس گرفتم و گرده لقاح ک بخورم با عسل

کنارش هم قرص ویتامینا رو بخوریم

راستی سرکه انگبین هم گرفتم برا همسرم عطاریه گفت طبع همسرم سرده صبح ناشتا بخوره

میخوام این دوماه گیاهی برم جلو

برام دعا کنید لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینا ک گیاهی گرفتی عالیع 

بهت توصیه میکنم گیاه پنج انگشت و بارهنگ و  نعنا فلفلی هم بگیری و صبح ها ناشتا یک استکان بخور بصورت دمنوش 

زودتر نتیجه میبینی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

منم ۳ سال منتظرم برای دومی تا حالا باردار نشدم این ماه ماه اولی هست که شوهرم دارو و گرمیجات مصرف کرده و اقدام کردم دو روز دیگه موعدمه دعا کنید باردار باشم خسته شدم از انتظار و اقدام ..‌. هرچند جوش زدم و میدونم پری میشم باز 

الهی گاهی نگاهی 
همینا ک گیاهی گرفتی عالیع بهت توصیه میکنم گیاه پنج انگشت و بارهنگ و نعنا فلفلی هم بگیری و صبح ها نا ...

ویتاگنوس همون گیاه پنج انگشته

بارهنگ رو مبخرم فردا اگه خوبه

فلفلی نمیتونم چبزی بخورم متاسفانه مشکل گوارش دارم

ببین بادکش گرم 

ودوقاشق مرباخوری تخم گشنیز ویک قاشق مرباخوری رازیانه دم کن وبخور هرشب قبل خواب خیلی تلخ میشه میتونی بانبات قاطی کنی بخوری ولی حتما تا۲۰روز امتحان کن عالیه

اگه بادارو واینجورچیزا باردارنشدی دراخر باید بگم که خیلی ازمشکلات ناباروری دلایل ماورایی داره بعلت داشتن همزاد و...بنابراین به یک دعانویس رحمانی مراجعه کن