2777
2789
عنوان

غربالگری ریسک بالا و امینوسنتز

143 بازدید | 21 پست

تورو خدا بیاین منو اروم کنین دارم دق میکنم

من سونو انتیم خوب بود ۱/۴۳بود تیغه بینی هم دیده شد ولی ازمایشش ریسک متوسط داشت جوابشو بردم دکترم گفت سلفری نده وایسا تا ۱۵ هفته ازمایش غربالگری دوم رو بده دیروز جوابش اومد ریسک سندرومم خیلییییی بالا بود یک به هشت بود دکترم ناامیدم کرد گفت خیلی بالاس همون لحظه هم ازم امینوسنتز گرفت تا جوابش بیاد من میمیرم کسی شرایط منو داشته😭😭😭

منم گفتن سلفری بده خواهر شوهرم ماما بود و گفت نمیخاد ب دکترم گفتم .گفت اول ازمایش کواد بده اگه مشکلی داشت اونوقت سلفری ک خوشبختانه خوب بود و دبگه سلفری ندادم الان دخترم ۴سالش من انتی ام اگه اشتباه نکنم ۲بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازمایش کواد چیه

عزیزم کواد همینه که شما دادید همین غربالگری دوم چون چهار تا آیتم رو چک میکنن بهش میگن کواد

تو غربالگری اول ریسک یک به چند بود؟

نگران نباشین خیلی ها ریسک بالا براشون گزارش شد ولی آمنیوسنتز نرمال بوده یک جواب سریع سه روزه هم انگار آزمایشگاه میده تا جواب اصلی بیاد

عزیزم کواد همینه که شما دادید همین غربالگری دوم چون چهار تا آیتم رو چک میکنن بهش میگن کوادتو غربالگر ...

ریسک متوسط بود اولی

اما دومی خیلی بالا بود از چهار گزینه سه تاشمنفی بود ببین عکسو سندروم فقط مثبت بود اونم خیلی بالا حالم خیلی بده😞😭😭😭

هفته دوازده انتی دادم پسره بمیرم براش😭

منم پارسال ان تیم بالا بود سلغری دادم 

ولی جنین های سندروم داون عموما عدد ان تی شون رو ۳و ۴

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

دقیقا الان توی شرایط تو هستم و زندگیم شده جهنم

من پارسال سلغری دادم ان تیم بالا بود ولی حالا که دخترم بع دنیا اومده از دختر اولم زرنگتره همون بعد تولد گردن می‌گرفت اصلا گردنش شل نبود از روز اول ماشالله

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

من ان تی ۱.۸۴ بود

من ۲.۸۹بود