2777
2789
عنوان

فرداشب نامزديمه اما غمگینترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 53 پست
عزیزم اژ یک ماه قبل تاریخ مراسمم بخاطر امتحان دختر ایشون عوض شده می دونستنتمام لباس و ارایشگاه رو گر ...

ولشون کن عزیزم شرایطشما متفاوت بوده باید حالت کنارت میموند حداقل ب درستی توضیح میداد که دخترش ناراحت شده نه اینکه اینجوری بگه

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خاله ای تاج سره و احترامش واجبه که تو این شرایط مادری می کرد نه زنگ بزنه که باید بیای از دلشون د ...

عزیز الان وقت قهربازی نیست اکه اشتی نکنی دیگه اون مهرومحبت از بینتون میره 

شما فردا روزی زایمان داری حاملگی داری صدتا مراسم داری وقتی مادرتونم نیست دست تنها میخوای چیکار کنی حداقل خاله و دختراش و برا خودت نگه دار 

جواب ندادی و بعدش هم زنگ نزدی احتمالا فکر کردن چیزی شده و یا دوس نداری تو مراسمات شرکت کنن و الکی دعوتشون کردی

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

چه ربطی داشت؟از قبل دعوت شده بودن!!!

به نظرم جالا یه زنگ بزن بیاد بعد دیگه محلشون نزار و برای مراسمشون نرو

اینها از حسادتشون همین موقع ها وقت پیدا می کنند

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اسی جوابشونو نداده بعد اونا حسادت کردن؟اسی بی محلی کرده حتی یک دقیقه هم زنگ نزده!

عزیزم زیر سرم بودم نامزدیم داشت بهم میخورد خونه جنگ و دعوا و گریه بود نمیتونستم

حق ندارم؟

عزیزم حالا شما یه زنگ بزن چون دو روز زنگ زدن شما حواب ندادید، اونا هم ناراحت شدن.

بعضیا گفتن از حسودیه یا بهانس، نه عزیزم، خب اونا هم از ذوق زنگ زدن اگه کاری داری که اونم جواب ندادی خورده توی ذوقشون. اتفاقا زنگشون بزن و از دلشون در بیار.

شما همونی نیستی که دخترخاله‌هات توی رنگ لباس نامزدیت دخالت کرده بودم؟ من که همون موقع بهت گفتم اینا زیادی دخالت میکنن تو کارها و الانم میگم پرتوقع هستن. خب شما درگیر مراسمی دیگه نمیتونی دم به دقیقه بهشون زنگ بزنی

پزشک کوچولو🩺📚

عزیز الان وقت قهربازی نیست اکه اشتی نکنی دیگه اون مهرومحبت از بینتون میره شما فردا روزی زایمان داری ...

غزیبه ازصد تاخودی بهتره ....همون فامیل همون بهترنباشه 

زهرمار

عزیزم اول زندگیت هست از الان باید سیاست مداری یاد بگیری 

یاد بگیری که خیلی ها حسود هستند و این مواقع وقت پیدا می کنند ولی باید حفظ ظاهر کنی و با یه تلفن زدن رفع و رجوعشون کنی یه زنگ بزن و باهاشون صحبت کن تا بیان تو مراسمت بعدها می تونی دیگه باهاشون رفت و آمد نکنی

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!