2777
2789
عنوان

فرداشب نامزديمه اما غمگینترینم

1039 بازدید | 53 پست

دخترخاله هام پنجشنبه وجمعه بهم زنگ زدن هی

اما چون شرایطم بد بود نشد جواب بدم

شنبه و یکشنبه هم نتونستم زنگ بزنم و سر این گفتن که نمیان مراسمم😢😢

گفتن یا از دلشون در بیار یا نمیایم

منم چون خیلی بهم برخورد ک تو اوج شلوغیم برم منت کشی نرفتم کاری کنم

میشد بعد مراسمم بگن دلخوریم نه دقیق دو روز قبل

من مامان نداشتم چرا خالم سر ی جواب تلفن  ندادن گفتن نمیایم؟😭😭😭

کاش بودی مامان

ما مثلا خیلی صمیمی بوذیم خیلی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا بهونشون بوده مطمعن باش خوب کاری کردی زنگ نزدی اتفاقا خوبه ادماروبشناسی خواهش ازت میکنم از این بعد باهاشون سرسنگین باش

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم حق داری ولی چاره ای نیست پیام بده همینارو تو میام بگو بهشون اگه نیاین مراسم خیلی ناراحت میشی ولی اگه باشن هودت خوشحالتری

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

چهار روز نتونستی 

یه زنگ و دلجویی ک شما نباشین تنها میمونم و..چی میشه 

منم بودم ناراحت میشدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب ج ندادی فک کردن ک دلت نمیخاد بیان منم بودم نمیرفتم تاطرف بهم زنگ نزده ک ببخشید سرم خیلی شلوغ بودو ...

شرایط ایشون فرق می‌کنه حالش باید تو این روزها کنارش باشه نه اینکه بگه یا ب دخترم زنک میزنی یا نمیایم خیلی حرکتشون زشت بوده

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻