2777
2789
عنوان

فرداشب نامزديمه اما غمگینترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 53 پست
غزیبه ازصد تاخودی بهتره ....همون فامیل همون بهترنباشه

چی بگم والله 

من چون خواهرم فوت کرده دخترشم تو شرایط ایشون بود همین حرفا رو به اونم میگم 

میگم عمه دخترعمه خاله چندتا دورت نگه دار به وقت درموندگی دستت و بگیرن

عزیزم اژ یک ماه قبل تاریخ مراسمم بخاطر امتحان دختر ایشون عوض شده می دونستنتمام لباس و ارایشگاه رو گر ...

زنگ بزن و گله کردن بگو سرم خیلی شلوغ شد اتفاقات زیادی افتاد حالا بعدا سر فرصت براتون تعریف میکنم (یه جورایی دست به سرشون کن) اگر دیدی قانع نشدن بگو من بخاطر بچه‌هات تاریخ مراسمو عوض کردم و...

پزشک کوچولو🩺📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم زیر سرم بودم نامزدیم داشت بهم میخورد خونه جنگ و دعوا و گریه بود نمیتونستمحق ندارم؟

گلم هر صمیمیتی اینطور چیزها رو هم داره

ما ادم ها جوجه تیغی هستیم. نزدیک میشیم به هم زخم میزنیم دور میشیم از تنهایی میمیریم

مثلا دیدی توی مراسمات ختم یهو یک نفر یک کار عجیب میکنه؟ الان هم دخترخاله هات یک کار عجیب کردن که در حالت عادی نمیکنن. حتی بعدها هم از دست خودشون ناراحت میشن که این کارو کردن. اما گاهی ادم رو جو میگیره

اگه میشناسیشون که خسودی نمیکنن یا نیت بدی برات ندارن، به نظر من زنگ بزن. بگو تو خواهرمی مگه میشه عروس بدون خواهرش باشه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چی بگم والله من چون خواهرم فوت کرده دخترشم تو شرایط ایشون بود همین حرفا رو به اونم میگم میگم عمه دخت ...

والا غریبه ازصدتاخودی بهتره خودیا چش دیدن خوشی همدیگرو ندارن هیچیی

زهرمار
عروس دست تنهایی ک اون دو روز زیر سرم بودهمامان بالا سرش نیست

به نظرم نزن اگر فامیلاتون برای نامزدی چشم گیرن نبودشون حس نمیشه منم مامانم فوت شده الان هم باردارم دریغ از یه تماس برای احوالپرسی